Serkan Çayoğlu ile nişanlanan Özge Gürel'den duygulandıran paylaşım

TAKİP ET

Güzel oyuncu Özge gürel geçtiğimiz günlerde kendisi gibi oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu ile evlilik yolunda ilk adımını atmış ve nişan yapmıştı. Çift aile arasında Sadece nişan töreni yaparken Özge Gürel'in bugün yaptığı paylaşım herkesi duygulandırdı.

Reklam
Reklam

Yıllar önce birlikte rol aldıkları Kiraz Mevsimi dizisinde tanışan ve yaklaşık 7 yıldan bu yana aşk yaşayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift, geçtiğimiz günlerde aile arasında yapılan sade bir nişan töreni ile nişanlandı. Nişanın ardından Özge Gürel sosyal medya hesabından yeni fotoğraflar paylaştı.

Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden güzel oyuncu Özge Gürel, fotoğraflarla da babasına mesaj gönderdi. Özge Gürel'in duygusal paylaşımı okuyanların yüreğini yaptığı.

Babama hediye ettik

Serkan Çayoğlu ile evlilik yolunda ilk adımı atan güzel oyuncu Özge Gürel geçtiğimiz yıl kaybettiği babası için sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Özge Gürel paylaşımında, "Ben bu yıl 'Babalar Günü'nde eve koşup babama sarılamadım ama bu şahane insanlarla, sevgilim ve benim yeni maceramızı kutladık ve babama hediye ettik.” dedi.

Babamın en sevdiği yerde

Babasının en sevdiği yerde nişan yaptığını söyleyen Özge Gürel devamında şu ifadeleri kullandı;

“Bu ev, bu bank benim çocukluğum... Babacığımın en sevdiği yer, ona haberi tam burada verdik. Daha bir yıl bile olmadı... Nasıl emindim hep burada olacağından gözündeki ışıkla.

Hala çok zor yokluğun hakkında konuşmak... Çıkamıyor ağzımdan kelimeler, sanki öyle bir gün hiç yaşanmadı ama konuşursam gerçeğe dönüşecek. Hiç geçmeyecek bir acı bu.

Acı öyle duruyor, sen etrafında bir hayat kuruyorsun, büyüyorsun... Sen bunu biliyordun babacığım o kadar çok kayıp yaşadın o kadar yoruldun ki, buna rağmen seni kırdıklarında bile devam ettin insanlara inanmaya.”

Bana senden çok özlem kaldı

Serkan Çayoğlu ve ailesi ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Özgür Gürel, babası ile ilgili yazdığı notun devamında ise şöyle konuştu; “Sana benzeyen bu huyumdan şikayet ederdim arada. Ama iyi ki devam etmişim, etmişiz babacığım. Hayatımdaki tüm güzellikleri, muhteşem insanları, aşkımı sana benzememe borçluyum, seninle büyümeme borçluyum. İyi ki babamsın. Senden bana, bize tertemiz bir vicdan ve çok özlem kaldı. Seni çok seviyorum. Biliyorum ki bir hayat daha var sarılacağımız."