Sertap Erener'in son hali hayranlarını üzdü! Ne olmuş böyle yorumları yapıldı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Sertap Erener, yeni şarkısına kapak çekmek için kamera karşısına geçti. Sertap Erener'in bir döneme damga vuran Vur Yüreğim şarkısı rapçi Şanışer tarafından 23 yıl sonra yeniden seslendirildi. Sertap Erener de ünlü rapçi ile birlikte klip çekimine katıldı. İkilinin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılırken Sertap Erener'in son hali hayranlarını endişelendirdi. Peki, Sertap Erener'e ne oldu?

Reklam
Reklam

Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Sertap Erener Vur Yüreğim isimli şarkısını rapçi Şanışer 23 yıl aradan sonra yeniden seslendirdi. Sertap Erener de şarkının kapak çekimi için ünlü rapçi ile birlikte kamera karşısına geçti. Yapılan çekimlerden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Ancak Sertap Erener'in son hali sevenlerine Bir Hayli endişelendirdi. Çünkü hayranları Sertap Erener’i tanımakta güçlük çekti. Sertap Erener son Fotoğraflarında Şebnem Ferah’a benzetildi.
 

23 yıl sonra yeniden

Sertap Erener'in Vur Yüreğim şarkısını 23 yıl sonra rapçi Şanışer yeniden seslendirdi. Şarkı 17 Haziran tarihinde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanırken Sertap Erener de ünlü rapçi ile birlikte kapak çekimi için kamera karşısına geçti. Ünlü sanatçının sosyal medyada yayınlanan fotoğrafları ise hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Şebnem Ferah’a benzetildi

Ünlü şarkıcı Sertap Erener'in son hali takipçileri tarafından feraha benzetildi. 57 yaşında olan Sertap Erener'in genç hali de dikkat çekerken hayranları estetik yaptırdığını iddia etti. Sosyal medya kullanıcıları Sertap Erener'in estetiği abartması nedeniyle Şebnem feraha benzediğini söyledi.
 

17 Haziran'da müzikseverlerle buluşacak

Diğer yandan Sertap Erener’in bir döneme damgasını vuran ve Milyonlarca kişi tarafından dinlenen Vur Yüreğim şarkısı rapçi Şanışer tarafından yeniden seslendirildi. Şarkı 17 Haziran tarihinde müzikseverlerle dijital platformda buluşacak.