Servet ödeyecek! Prens Selman Süper Lig'in yıldızı için kesenin ağzını açtı

TAKİP ET

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, İngiltere Premier Lig ekibi New Castle United satın almıştı. Yeni aldığı takımda iddialı bir kadro kurmak isteyen Prens Selman, Süper Lig'in Yıldızı için harekete geçti.

Reklam
Reklam

İngiltere Premier Lig ekiplerinden New Castle United’ı atın alan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman kadroyu yeniden şekillendiriyor. İddialı bir kadro kurmak ve takıma seviye atlatmak isteyen Suudi Arabistan Prensi kafayı Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır’a taktı. Geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir performans gösteren Uğurcan Çakır kadrosuna katmak isteyen Muhammed Bin Selman kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Genç kaleci için Servet ödeyeceği iddiaları gündeme geldi.

Uğurcan Çakır için servet ödeyecek

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir grafik sergileyen kaleci Uğurcan Çakır için dünyanın birçok büyük kulübü devreye girdi. Avrupa'nın önde gelen takımlarını da peşinden koşturan Yıldız futbolcu için şimdiden New Castle United devrede. Geçtiğimiz sezon New Castle United’ı satın alan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman yıldız futbolcu için servet ödemeye hazırlanıyor.

Son sözü Uğurcan söyleyecek

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan için devreye giren Newcastle, Sezon başında İspanya La Liga ekibi Real Sosiedat tam 70 milyon Euro bedelle Alexander Isak'ı kadrosuna katmıştı. Şimdi gözler Uğurcan’a sevdirildi. Resmi teklifin gelmesinin ardından Uğurcan Çakır'ın ne cevap vereceği merak konusu oldu.