Sesler üzerine rögar kapağını kaldıran ekipler şaşkınlık geçirdi

TAKİP ET

Antalya'da hurda malzeme toplamak için bisiklet ile kanalizasyona giren iki arkadaş malzemeler konusunda anlaşamayınca kanalizasyonda tartışıp mahsur kaldı. Çığlık seslerine ekipler rögar kapaklarını açınca gözlerine inanamadı.

Reklam
Reklam

Antalya’da gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Muratpaşa ilçesi Perge Bulvarı üzerinde öğle saatlerinde, bulvarın üzerinde bulunan rögar kapağının altından sesler geldiğini duyan vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi.İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler 10 metre derinlikte kanalizasyon hattı içerisinde iki kişinin yardım istediğini duydu. Bunun üzerine ekipler rögar kapağının açılması için itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Güçlükle ikna edildi
Uzun uğraşlar sonrasında İtfaiye ekipleri kapağı açtıklarında 25 yaşındaki Hasan Y. ekiplerin yardımı ile dışarı çıkarılırken 24 yaşındaki Salih Ü. Dışarı çıkartılmak için uzun uğraşlar sonucunda ikna edildi. Şahıs yaklaşık 20 dakika sonra ikna edilerek dışarı çıkartılırken şahsa ait bisiklet ise parçalanarak çıkarıldı.
İki arkadaş içeride kavga etmiş
Öte yandan edinilen bilgilere göre 2 kilometre aşağıdan kanalizasyona hurda malzeme toplamak için girdikleri kanalizasyonda ilerlerken malzemelerin taşınması konusunda tartışma yaşadıkları öğrenildi.Tartışma sesleri üzerine vatandaşların yardım çığlıklarını duydukları belirtildi. Öte yandan olayı duyarak gelen vatandaşlar ise yaşananları adeta film sahnesi izler gibi izledi.

 

Antalya tartışma