Sessiz İstila 2 yayınlandı! Sessiz İstila 2 filmi konusu nedir?

TAKİP ET

Gösterime girdiği günden bu yana Türkiye'nin gündemine yerleşen Sessiz İstila filminin ikincisi yayınlandı. Ele aldığı konularla gündemden düşmeyen filmin ikincisi yine gündeme bomba gibi düştü. Sessiz İstila 2 filmi dün gece gazeteci Hande Karacasu'nun YouTube hesabından yayınlandı. Sessiz İstila 2 filmi yayınlanır yayınlanmaz yine gündemin en çok konuşulan konusu oldu.

Reklam
Reklam

Gösterime girdiği günden bu yana Türkiye’nin gündemine yerleşen Sessiz İstila filminin ikincisi yayınlandı. Ele aldığı konularla gündemden düşmeyen filmin ikincisi yine gündeme bomba gibi düştü. Sessiz İstila 2 filmi dün gece gazeteci Hande Karacasu’nun YouTube hesabından yayınlandı. Sessiz İstila 2 filmi yayınlanır yayınlanmaz yine gündemin en çok konuşulan konusu oldu. Sığınmacı sorununa dikkat çeken ve gündemden düşmeyen filmle ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Filmin ilki kadar ikincisi de ses getirdi ve gündemin en üst sıralarında yer aldı. Filmdeki göndermeler yine çok konuşulurken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin çok konuşulan ‘Gözlerime bak ne görüyorsun?’ sözleri de yer aldı. Peki, Sessiz İstila 2 filminin konusu nedir? Sessiz İstila 2 filmi nerede yayınlanıyor? Sessiz İstila 2 filmi Sedat Peker ayrıntısı nedir? İşte detaylar…

Sessiz İstila 2 Yayınlandı

Gazeteci Hande Karacasu’nun sığınmacı sorununu ele aldığı Sessiz İstila filmi çok konuşulmuş ve kısa sürede gündeme yerleşmişti. Sessiz İstila filminin ikincisi de dün gece Hande Karacasu’nun YouTube kanalında yayınlandı. Filmdeki göndermeler ise yine çok konuşuldu. 



Sessiz İstila 2 Konusu Nedir?

Sığınmacı sorununu ele alan ve keskin göndermelerde bulunan Sessiz İstila filminin ikincisi yayınlandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’in ‘Gözlerime bak ne görüyorsunuz?’ sözleri de yer alırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile yaşadığı tartışmaya da göndermeler yapıldığı görüldü. Açılış sahnesinde Efe Aydal’ın yer aldığı filmde Moğol avukat Burhanettin Mumcuoğlu da yer aldı. Burhi olarak tanınan Mumcuoğlu, geçtiğimiz günlerde kimliğindeki din hanesine ‘Tengri’ yazdırmasıyla gündeme gelmişti.