Seversin dizisi Asya'nın ablası Nazlı kimdir? Seversin dizisi Nazlı'yı kim oynuyor gerçek adı ne?

TAKİP ET

Seversin dizisi Nazlı karakteri en beğenilen karakterlerden biri oldu. Kanal D iç yapımları imzası ile Çarşamba Akşamları yaz ekranlarında yayınlanmaya başlayan seversin dizisinde Nazlı'yı kim oynuyor sorusu da izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Seversin dizisi Asya'nın ablası Nazlı kimdir? Seversin Nazlı'yı kim oynuyor? Seversin dizisi Nazlı gerçek adı ne?

Reklam
Reklam

Kanal D iç yapımlar imzası ile Çarşamba Akşamları Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan seversin dizisi ilk bölümü ile ilgi odağı oldu. Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın Kaleme aldığı dizide genç oyuncu kadrosu da dikkat çekti. Özellikle Seversin dizisinde Asya'nın ablası Nazlı en beğenilen karakterlerden biri oldu. Diziyi yakından takip eden izleyiciler seversin dizisi Asya'nın ablası Nazlı kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Seversin dizisi Nazlı'yı kim oynuyor? Seversin Nazlı karakteri gerçek adı ne?
 

Seversin Nazlı kimdir, gerçek adı ne?

Kanal D'nin yeni dizisi seversin ilk bölümü ile izleyicilerin beğenisini toplamayı başardı. Hatta öyle ki dizideki karakterlerin gerçek adı ve hayatları merak edilmeye başlandı. Seversin dizisinde Asya'nın ablası Nazlı karakteri en dikkat çeken karakterlerden biri oldu. Nazlı, evin ortanca çocuğudur ve tek hayali oyuncu olmaktır. Aynı zamanda ünlü dizi oyuncusunu Tolga'nın çok büyük bir hayranı olan Nazlı, Hayallerinin peşinden gider ve oyuncu olabilmek için tüm imkânlarını zorlar. Seversin dizisinde Asya'nın ablası Nazlı karakterine genç oyuncu Ergül Miray Şahin hayat veriyor.

Ergül Miray Şahin kimdir, kaç yaşında?

Ergül Miray Şahin yeni bir Bursa'da 1989 yılında dünyaya gelmiştir ve şu anda 32 yaşındadır. Genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarında eğitim almıştır. 2006 yılında Sev Kardeşim isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Şahin, Daha sonra sol yanım, Muhteşem Yüzyıl, Ötesiz İnsanlar, El Yazısı, Arka Sıradakiler, Gamsız Hayat ve Baş Belası gibi dizilerde rol almıştır.