'Seversin' dizisi nerede çekiliyor? Seversin hangi kanalda çıktı, konusu ne? Dizi uyarlama mı?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşan 'Seversin' dizisi ilk bölümüyle tam not aldı. 1 Haziran'da izleyicisiyle buluşan dizinin oyuncuları ve konusu dikkatleri çekti. Dizinin uyarlama olup olmadığı, nerede çekildiği ve oyuncuları merak konusu oldu. Yeni dizi Seversin hakkında ayrıntılar…

Reklam
Reklam

‘Yeni dizi Seversin nerede çekiliyor?’ ve ‘Seversin dizisi uyarlama mı?’ gibi sorular merak ediliyor. Dizinin Kanal D’de ilk bölümünün yayınlanmasıyla izleyicilerden beğeni toplaması bir oldu. Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın başrolde olduğu romantik komedi türündeki Seversin dizisinde Asya ve Tolga birbirine zıt iki karakter. Ancak yollarının kesişmesi sonucunda ortaya eğlenceli olaylar çıkıyor.

Yeni dizi Seversin nerede çekiliyor?

Yaz ayları gelmişken ekranlara renk getiren ve sezonun iddialı yapımları arasında yerini alacak gibi gözüken Seversin dizisinin sahil sahneleri Muğla Dalyan ve Ortaca ilçelerinde çekiliyor. İstanbul’da çekilen sahnelerin bir çoğu da Beşiktaş ve Galata’da.

Seversin uyarlama mı?

Kanal D ekranlarında Seversin ismiyle yayınlanan yeni dizinin sezona damga vurması beklenirken uyarlama olup olmadığı konusunda bir açıklama gelmedi. Barış Erdoğan ve İlker Arslan dizinin senaristleri.

Seversin dizisinin konusu

Seversin dizisinde Asya ve Tolga birbirine zıt iki karakter olarak yer alıyor. Yollarının kesişmesi ile birlikte hem romantik hem de eğlenceli olaylar yaşanıyor.

Asya, üniversite okumak isteyen ve idealleri olan bir genç kız. Tolga ise tatminsiz bir aktör olarak kolay yoldan ünlü olmuş bir karakter.



Asya’nın ablası olan Nazlı ise oyuncu olmak isteyen ve Asya’yı da peşinden sürükleyen bir karakter. Tolga Tuna’nın dizi çekimlerini izlemeye gittiklerinde Nazlı’nın selfie çekmek istemesine kaba şekilde Tolga’nın yanıt vermesi Asya’yı sinirlendiriyor. Orada kendini beğenmiş oyuncuya haddini bildiriyor.

Tolga, dizinin yayından kaldırılması ile maddi açıdan problemler yaşamaya başlıyor. Menajeri Nesrin’in sayesinde Bahri ismindeki ünlü yapımcının dizisinde rol alma şansı kazanıyor. Ancak dizide hiçbir kadın onunla başrolü paylaşmak istemiyor.

Menajeri Nesrin yeni kadın başrol oyuncu seçmek için açık bir seçme yapar. Nazlı da bu seçimlere katılır. Ancak bazı yaşananlar sonucunda Tolga ile başrolü paylaşacak kişi Asya olur.

Asya, hiç istemeyerek ve beklemediği bir anda kendisini bu romantik komedi dizisinde bulur. Tolga ise Asya’yı hafife almanın sonuçlarıyla karşılaşacaktır.



Seversin dizisi oyuncuları

Tolga – Burak Yörük
Asya -  İlayda Alişan
Şerife – Zeynep Kankonde
Suzan – Nergis Kumbasar
Ceren Yıldırım
Elif Çapkın
Yağmur Gurur
Ozan Dağgez
Nihayet Şahin
Ergül Miray Şahin
Atakan Yılmaz
İlkin Tüfekçi
Hazal Benli
Yiğit Dikmen