Seversin Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Seversin Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

TAKİP ET

Yeni tanıtımı yayınlanan Seversin dizi eğlenceli hikayesi ile şimdiden izleyicilerin dikkatini çekmeye başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Seversin dizisi 1 Haziran Çarşamba akşamı izleyiciler ile buluşacak.

Reklam
Reklam

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün bulunduğu Seversin dizisi eğlenceli hikayesi ile yaz sezonu için sabırsızlıkla bekleniyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi yaz dizileri arasında izleyicilerin en merak ettiği projeler arasında yer alıyor.

Yeni tanıtımı ile oldukça merakla beklenen bir yaz dizisi olan Seversin 1 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D ekranında yayınlanacak. Tanıtımlarının oldukça fazla ilgi görmesinden dolayı dizinin seyirciler tarafından çok beğenileceği düşünülüyor.

Senaryosunu İlker Arslan ve Barış Erdoğan’ın kaleme aldığı projenin yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli üstlendi.

Tanıtımları ile oldukça ilgi çeken dizinin hikayesinde, Burak Yörük’ün canlandırdığı Tolga karakteri şöhretinin üst noktasında olan ama tatmin olamayan bir aktör, İlayda Alişan’ın canlandırdığı Asya karakteri ise AVM’de çalışan ve aynı zamanda da üniversite okuma hayalleri olan bir genç kızdır. Tesadüf sonucunda birbirlerinden çok farklı olan bu iki gencin yollarının kesişmesi ile birlikte ikisi de kendisini tamamen yabancı oldukları bir hayatın içinde bulmaktadır.

İzleyicilere yaz akşamlarında eğlenceli anlar yaşatacak olan dizi 1 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında olacak.