Seversin Partnerleri Burak Yörük ve İlayda Alişan Uyumu Tam Not Aldı!

TAKİP ET

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Seversin'de partner olan Burak Yörük ve İlayda Alişan Arda ile Omuz Omuza programına konuk oldu!

Reklam
Reklam

Kanal D'nin yeni eğlenceli yaz dizisi Seversin 1 Haziran'da başlıyor!

Bol dramlı acıtasyonlu klişe iç karartan dizilerden sonra neyse ki yaz dönemi geldi ve yaz dizileri boy göstermeye başladı.

Bu yaz dizilerde partnerler kim olacak merakı başlamıştı. Bu yazın en ses getiren ve yakıştırılan partnerliği Burak Yörük ve İlayda Alişan oldu.

Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde yer alan daha önce de Baraj dizisinde başrol oynayan Burak Yörük bir yaz dizisi olan Seversin'de esas adam oldu! 

Aynı şekilde son olarak Masumiyet dizisinde yer alan ve parlayan İlayda Alişan'da yaz dizisinin esas kızı oldu.

Afili Aşk gibi yaz dizileri arasında en kaliteli yapımlara imza atan Serdar Gözelekli ekibinin yeni yaz dizisi Seversin'deki uyum görücüye çıktı.

Burak Yörük ve İlayda Alişan Kanal D'nin ünlüleri ağırlayan yemek programı Arda Türkmen'in sunumu ile Arda ile Omuz Omuza'ya konuk oldu. İkilinin uyumu ilk olarak dizinin tanıtım fragmanlarında beğenilmişti ancak ikilinin programdaki uyumu da gözlerden kaçmadı..

Burak Yörük daha önce partneri Biran Damla Yılmaz ile dizinin fanları için görüntülü konuşma yapmış Biran Damla telefonu kapattığını sanarak göz devirme işareti yapmış ve partneri ile anlaşamadığı iddia edilmişti. Yörük'ün İlayda Alişan ile bu yönden uyumu da merak ediliyor..