Sevgilisiyle kaza geçiren Gülçin Ergül'ü yıkan haber!

TAKİP ET

Hepsi grubunun eski solistlerinden Gülçin Ergül, dün gece saatlerinde Balıkesir'de sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın kullandığı otomobille kaza yaptı. Kazadan Gülçin Ergül yaralı olarak kurtulurken, sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi.

Reklam
Reklam

İstanbul-İzmir yolunun Susurluk mevkiinde dün gece saatlerinde bir kaza meydana geldi. Olay yerine giden ekipler kaza yapan aracın içinde hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın bulunduğunu gördü.



Hurdaya dönen aracın içinde sıkışan Gülçin Ergül, itfaiye ekiplerinin desteğiyle bulunduğu yerden yaralı olarak çıkarılırken, aracı kullanan erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı'nın hayatını kaybettiğini belirlediler.



36 yaşındaki ünlğ şarkıcı Gülçin Ergül ve Erdal Şeyda Lafçı'nın içinde bulunduğu aracın yapmurdan dolayı kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak yolun aynı yönünde ilerleyen bir TIR'ın dorsesine arkadan çarptığı ve daha sonra da çarmanın şiddetiyle savrularak bariyerlere çarptığı belirlendi. 



Araçtan yaralı olarak çıkarılan Gülçin Ergül sağlık ekibinin kaza yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa alınarak Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı.



Tedavisinin devam ettiği öğrenilen Gülçin'in sağlık durumunun iyi olduğu ve birkaç gün içerisinde taburcu edileceği bildirildi. Polis ekipleri ise Erdal Şeyda Lafçı'nın yaşamını yitirdiği trafik kazasıyla ilgili bir soruşturma başlattı.

 

Gülçin Ergül Erdal Şeyda Lafçı trafik kazası sağlık durumu