Sevim Emre Gencebay Arda Turan'ı rezil etti! Mor farı sosyal medyaya damga vurdu!

TAKİP ET

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin Arda Turan ile paylaştığı fotoğraf sosyal medyaya damga vurdu. Sevim Emre fotoğrafı filtreleyince Arda Turan da mor farı ile alay konusu oldu. Paylaşımı gören ünlü isimler de kendini tutamadı. Ancak Aynur Aydın'ın yaptığı yorum Sevim Emre'yi Bir Hayli sinirlendirdi.

Reklam
Reklam

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Özellikle sosyal medya paylaşımlarında yoğun filtre kullanan Sevim Emre'nin filtresinden bu defa Arda Turan da nasibini aldı. Sevim Emre Arda Turan ile paylaştığı bir fotoğrafında fitreyi abartınca ünlü futbolcu sosyal medyada alay konusu oldu.

Yapılan yorumlar Sevim Emre'yi kızdırdı

Sevim Emre'nin Arda Turan ile birlikte paylaştığı Fotoğrafta filtreyi abartması sosyal medyanın da gündemine oturdu. 2. Sayfa’nın sosyal medya hesabından da fotoğrafın paylaşılması ile birlikte Sevim Emre açtı ağzını yumdu gözünü. Fotoğrafın altına yorum yapan Sevim Emre Gencebay,  "Herkes yapıyor 18 yaşındaki kızlar da yapıyor benim bu paylaştığım resimde yok bence filtreyle militreyle uğraşmayın çünkü haber niteliği yok ne güzel bir resim sevgili Arda ve Sevim ablası beni bu ilgilendiriyor güzel bir anı sevgiler" yazdı.

Paylaşımı gören şarkıcı Aynur Aydın da kendini tutamadı. Aynur Aydın paylaşımın altına, "Harika bir olay" yorumunu yazdı.