Sevmek Zamanı dizisi konusu ne? Sevmek Zamanı oyuncuları kimler?

TAKİP ET

ATV'nin yeni dizisi Sevmek Zamanı, bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkıyor. Tanıtımlarıyla bir hayli merak uyandıran dizinin ilk bölümü heyecanla beklenirken dizi hakkındaki detaylar da bir taraftan araştırılmaya başlandı. Oyuncu kadrosu ve konusu dikkat çeken yeni dizi hakkında merak edilen pek çok detay var. Bunların başında ise oyuncu kadrosu geliyor. Sevmek Zamanı dizisinin oyuncu kadrosu büyük bir merakla araştırılıyor.

Reklam
Reklam

ATV’nin yeni dizisi Sevmek Zamanı, bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkıyor. Tanıtımlarıyla bir hayli merak uyandıran dizinin ilk bölümü heyecanla beklenirken dizi hakkındaki detaylar da bir taraftan araştırılmaya başlandı. Oyuncu kadrosu ve konusu dikkat çeken yeni dizi hakkında merak edilen pek çok detay var. Bunların başında ise oyuncu kadrosu geliyor. Sevmek Zamanı dizisinin oyuncu kadrosu büyük bir merakla araştırılıyor. Muhteşem bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak olan Sevmek Zamanı dizisi bu akşam ilk bölümüyle ATV ekranlarında olacak. Uzun bir süredir tanıtımları yayınlanan ve izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran yeni dizi ile ilgili merak edilen pek çok detay bulunuyor. Özellikle dizinin konusu ve oyuncu kadrosu en merak edilenler arasında. Peki, Sevmek Zamanı dizisi konusu nedir? Sevmek Zamanı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sevmek Zamanı oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Sevmek Zamanı Dizisi Konusu 

Azmi ve başarısıyla öne çıkan üniversite öğrencisi Firuze’nin hayatı vapurda tanıştığı gizemli adamla birlikte aniden değişir. Bu tanışmanın ardından Firuze kendini büyük bir aşk hikayesinin kahramanı olarak bulur. Ancak ailesinin geçmişi yıllar sonra tekrar karşısına dikilir. Yaşadığı büyük aşk, onu üzen ve yıpratan gerçeklerden kaçabildiği tek sığınağı olmuştur. Firuze, büyük bir aşkla bağlandığı adamın büyük sırrından habersizdir. Bu büyük sır gün yüzüne çıktığında artık kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır. Firuze’nin sınavı ise asıl bu sırrın ortaya çıkmasından sonra başlayacaktır. 

Sevmek Zamanı Oyuncu Kadrosu

Sevmek Zamanı dizisinin oyuncu kadrosunda Deniz Işın, İlhan Şen, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimler yer alıyor. 

Sevmek Zamanı Ne Zaman Başlıyor?

ATV’nin yeni dizisi Sevmek Zamanı, bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.