Sevmek Zamanı dizisi uyarlama mı? Sevmek Zamanı kitaptan mı, filmden mi uyarlandı?

TAKİP ET

ATV ekranlarında yaz sezonuna Sevmek Zamanı dizisi damga vuracak. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Sevmek Zamanı dizisi hakkında merak edilen detaylar arama motorunda araştırılıyor. En çok merak edilen sorulardan biri de Sevmek Zamanı uyarlama mı sorusu oldu. Peki Sevmek Zamanı dizisi uyarlama mı? Sevmek Zamanı dizisi gerçek hikaye mi? Sevmek Zamanı kitaptan ya da filmden mi uyarlandı?

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında bu akşam yepyeni bir dizi daha yayın hayatına merhaba diyor. Deniz ışın ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı Sevmek Zamanı 1. bölümü ile ATV’de başlıyor. Sevmek Zamanı dizisinin konusu ve oyuncuları kadar uyarlama olup olmadığı da merak ediliyor. Peki, Sevmek Zamanı dizisi uyarlama mı? Sevmek Zamanı hangi diziden ya da filmden uyarlandı? Sevmek Zamanı dizisi Kitaptan mı uyarlama?
 

Sevmek Zamanı dizisi konusu ne?

Sevmek Zamanı dizisinde Firuze çağdaş bir kadın olmasına rağmen kelimenin tam anlamıyla Bir Külkedisi’dir. Bir yandan okumaya bir yandan da geçimini sağlamak için çalışmaya devam eden Firuze oldukça Azimli ve akıllı bir kadındır. Firuze'nin çocukluğu oldukça zor geçmiştir ve sonrasında kardeşleri ile kendisini evlat edinen Muhsin baba ile birlikte hayatını sürdürmektedir. Ancak Kağan ile tanışması ile beraber Firuze'nin hayatı kelimenin tam anlamı ile değişir.

Firuze ve Kağan’ın bir mendil ile başlayan Aşk Hikayesi tüm sevdiklerini içine alan fırtınalı bir hikayeye dönüşür. Firuze bir anda kendisini koruyan ve kollayan ailesinin arasından kopar ve Kağan'ın karanlık evrenine doğru çekilir.
 

Sevmek Zamanı dizisi uyarlama mı?

Sevmek Zamanı dizisi uyarlamadır. Hem film hem de kitap uyarlaması olarak ekranlara gelecektir. Sevmek Zamanı dizisinin uyarlandığı romanı Danielle Steel yazmıştır. Senaryolar birbirine çok benzemektedir ancak yapımcılar ve dizinin senaristi dizinin uyarlama olmadığını iddia etmektedir.