Sevmek Zamanı Firuze kimdir, gerçek adı ne? Deniz Işın kimdir, kaç yaşında?

TAKİP ET

Bu akşam ATV ekranlarında ilk bölümüyle görücüye çıkacak olan Sevmek Zamanı dizisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. ATV'nin iddialı dizileri arasında olmaya hazırlanan yeni dizi ile ilgili merak edilen pek çok detay var. Diziyle ilgili en merak edilen konu ise oyuncu kadrosu. Özellikle başrol oyuncularıyla dikkat çeken dizide Firuze karakterine hayat verecek olan oyuncu Deniz Işın'ın özel hayatı araştırılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Bu akşam ATV ekranlarında ilk bölümüyle görücüye çıkacak olan Sevmek Zamanı dizisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. ATV’nin iddialı dizileri arasında olmaya hazırlanan yeni dizi ile ilgili merak edilen pek çok detay var. Diziyle ilgili en merak edilen konu ise oyuncu kadrosu. Özellikle başrol oyuncularıyla dikkat çeken dizide Firuze karakterine hayat verecek olan oyuncu Deniz Işın’ın özel hayatı araştırılmaya başlandı. İlhan Şen ile partner olan oyuncu Deniz Işın, Sevmek Zamanı dizisinde Firuze rolüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. İkilinin uyumu ve performansları merakla beklenirken Deniz Işın’ın özel hayatı da daha dizi başlamadan mercek altına alındı. Peki, Sevmek Zamanı Firuze kimdir? Firuze gerçek adı ne? Deniz Işın kimdir, kaç yaşında? Deniz Işın hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenler…

Firuze’nin Hayatını Değiştiren Aşk

Sevmek zamanı dizisinde başarılı ve azimli bir üniversite öğrencisi olan Firuze’nin hayatı vapurda gizemli bir adamla tanıştıktan sonra tamamen değişiyor. Büyük bir aşk hikayesinin başrolünde olan Firuze, ailesinin geçmişiyle bir kez daha yüzleşecektir. Ancak onu asıl sarsacak olay aşık olduğu adamın büyük sırrını öğrenmesi olacaktır. Bu sırrı öğrendikten sonra artık kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Deniz Işın Kimdir?

28 Mayıs 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen Deniz Işın, ilk, orta ve lise eğitiminin ardından Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Hemen ardından Ege Üniversitesi’nde Malzeme Bilimi ve Mühendisliği alanında yüksek lisans yaptı. İzmir Sahnetozu’nda 2 yıl boyunca tiyatro eğitimi alan güzel oyuncu, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a taşındı ve 1 yıl daha eğitim aldı. İlk ekran deneyimini 2019 yılında yayınlanan Her Yerde Sen dizisi ile yaşadı. Daha sonra dijital yapımlarda rol üstlenen oyuncu, Sefirin Kızı dizisinde doktor olarak rol aldı. Son olarak Masumiyet dizisinde İrem karakterine hayat verdi. 

Deniz Işın’ın Oynadığı Diziler

-    Her Yerde Sen

-    İyi Günde Kötü Günde

-    Atiye

-    Sefirin Kızı

-    Eee Sonra

-    Anka

-    Masumiyet

-    Leyla ile Mecnun