Sevmek Zamanı Kağan gerçek adı ne? İlhan Şen kimdir? İlhan Şen kaç yaşında, nereli?

TAKİP ET

ATV'nin yeni dizisi Sevmek Zamanı için geri sayım devam ediyor. Dizinin ilk bölümü için nefesler tutuldu ve gözler bu akşama çevrildi. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizi ile ilgili merak edilen detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Özellikle başrol oyuncularıyla tüm dikkatleri üzerine çeken yeni dizinin oyuncu kadrosunda sevilen oyuncu İlhan Şen'de yer alıyor.

Reklam
Reklam

ATV’nin yeni dizisi Sevmek Zamanı için geri sayım devam ediyor. Dizinin ilk bölümü için nefesler tutuldu ve gözler bu akşama çevrildi. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizi ile ilgili merak edilen detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Özellikle başrol oyuncularıyla tüm dikkatleri üzerine çeken yeni dizinin oyuncu kadrosunda sevilen oyuncu İlhan Şen’de yer alıyor. Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde üstlendiği rol ile herkesin beğenisini toplayan ve başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu İlhan Şen, bu kez partneri Deniz Işın ile Sevmek Zamanı dizisinde başrolü paylaşıyor. Peki, Sevmek Zamanı Kağan kimdi, gerçek adı ne? İlhan Şen kimdir? İlhan Şen kaç yaşında, nereli? İlhan Şen hangi dizilerde oynadı? İlhan şen evli mi, beka mı? İşte tüm merak edilenler…

Sevmek Zamanı İlk Bölüm Bu Akşam

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Sevmek Zamanı dizisinin Pazartesi akşamlarına damga vurması bekleniyor. İlk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan dizi hem konusu hem de dikkat çeken oyuncu kadrosuyla büyük merak uyandırdı. Dizinin başrollerini ise Deniz Işın ve İlhan Şen paylaşıyor. Dizide Deniz Işın, Firuze rolü ile İlhan Şen ise Kağan rolü ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

İlhan Şen Kimdir?

19 Aralık 1987 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelen oyuncu İlhan Şen, 2 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşti. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul’da tamamlayan Şen, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2088 yılında katıldığı Türkiye’nin en iyi model yarışmasında finalist oldu ancak ‘En İyi Mayo Modeli’ seçildi. Tarihler 2009’u gösterirken ‘Türkiye’nin En İyi Modeli’ seçilen İlhan Şen, Bulgaristan’da düzenlenen Dünyanın En İyi Modeli yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve Avrupa’nın En İyi Modeli seçildi. Bir süre modellik yapan Şen, daha sonra oyunculuk eğitimi aldı ve ilk oyunculuk deneyimini Şahin Tepesi adlı dizide yaşadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erman Façalı karakterine hayat veren Şen, FOX TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk ile başrolü paylaştı. Bekar olan ünlü oyuncunun hayatında biri olmadığı biliniyor.