Sevmek Zamanı Leyla kimdir, gerçek adı ne? Serenay Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

TAKİP ET

ATV ekranlarında başlayan yeni dizi sevmek Zamanı Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümüyle izleyiciden tam puan alan yeni dizinin bu akşam ikinci bölümü ekranlarda olacak. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin karakterleri ve bu karakterleri canlandıran oyuncular yakından araştırılıyor. Deniz, Işın, İlhan Şen ve Serenay Aktaş'ın başrollerinde olduğu Sevmek Zamanı dizisiyle ilgili merak edilenlere yanıt aranıyor.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında başlayan yeni dizi sevmek Zamanı Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümüyle izleyiciden tam puan alan yeni dizinin bu akşam ikinci bölümü ekranlarda olacak. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin karakterleri ve bu karakterleri canlandıran oyuncular yakından araştırılıyor. Deniz, Işın, İlhan Şen ve Serenay Aktaş’ın başrollerinde olduğu Sevmek Zamanı dizisiyle ilgili merak edilenlere yanıt aranıyor. Sevmek Zamanı’nın Leyla’sı Serenay Aktaş, dizinin yayınlanan ilk bölümündeki başarılı performansı ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Canlandırdığı karakter ve başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Aktaş’ın özel hayatıyla ilgili tüm detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Aktaş kimdir? Serenay Aktaş kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Survivor’a Katıldı

Başarılı bir futbolcu olarak tanınan ve ardından dizi ve filmlerde rol almaya başlayan Serenay Aktaş, ekranların fenomen yarışma programı Survivor’a katıldı. Yarışmanın ardından Kanıt dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Aktaş, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Sevmek Zamanı dizisinde Leyla karakterine hayat veriyor.

Serenay Aktaş Kimdir?

1 Ekim 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serenay Aktaş, henüz 15 yaşındayken Zeytinburnuspor’da futbol hayatına başladı. İki sezon sonra 1207 Antalyaspor’a transfer oldu. 2015 yılının Ocak ayında Beşiktaş’a transfer olan Serenay Aktaş, Survivor’a katılacağı için Beşiktaş transferinin iptal olduğu haberleri çıktı. Futbol kariyerini noktalayan ve Kanıt dizisiyle oyunculuk kariyeri başlayan Serenay Aktaş, Yahşi Cazibe, Türk Malı, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kralı gibi dizilerde rol aldı. Arka Sıradakiler dizisinde Gülüm karakterine hayat verdi. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun karakteriyle sevenlerinin karşısına çıktı. İlk sinema filmi olan Çılgın Dersane 3’te Merve karakterine can verdi. 2014 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler’e katılan Aktaş, Figüran adlı sinema filminde başrol oynadı. Kaçak Gelinler, Acil Aşk Aranıyor, Gülümse Yeter, İlişki Durumu Karışık, İlişki Durumu Evli, Meryem ve Savaşçı dizilerinde rol üstlendi.