Sevmek Zamanı nerede çekiliyor? Sevmek Zamanı dizisi çekim yerleri

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Sevmek Zamanı dizisi çekim yerleri merak ediliyor. Yaz dizileri arasında en iddialı dizi olarak gösterilen Sevmek Zamanı nerede çekiliyor? Sevmek Zamanı dizisi çekim yerleri ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Süreç filmin yapımcılığını üstlendiği Sevmek Zamanı dizisi ilk bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban ve Ömer Aydın oturuyor. Senaryoyu ise Nalan Merter Savaş kalemi alıyor. 20 Haziran Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak olan dizinin çekim yerleri de merak ediliyor. Peki, Sevmek Zamanı dizisi nerede çekiliyor? Sevmek Zamanı çekim yerleri neresi?
 

Bu akşam ATV’de başlıyor

Deniz Işın ve İlhan Şen'in başrollerini paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi ilk bölümünde bu akşam ATV ekranlarında başlıyor. Özellikle son dönemlerin en gözde oyuncularını buluşturan dizi şimdiden merak konusu oldu. Yaz aylarının en iddialı yapımları arasında gösterilen Sevmek Zamanı dizisinin çekim yerleri de izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Sevmek Zamanı dizisi nerede çekiliyor?

Deniz Işın ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi İstanbul'da çekiliyor. Yayınlanan tanıtım günlerine göre Beşiktaş ve Galata gibi yerlerde dizinin çekimleri yapıldı. Dizi setinin değişmeyeceği ve bundan Sonrasında da İstanbul'da çekimlerin süreceği düşünülüyor.