Şevval Sam Mi Biran Damla Yılmaz Mı Ayrılıyor Açıklandı! Yasak Elma'da Veda Sezonu Başladı!

TAKİP ET

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da sezon finali öncesi vedalar başladı. İlk olarak Berk Oktay'ın diziden ayrılacağı kesinleşirken ikinci isimde belli oldu!

Reklam
Reklam

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma dizisinde yeni sezonda hangi karakterler hangi oyuncular devam edecek netleşemeye başladı.

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma bu sezon önemli ayrılıklara rağmen başarısını arttırarak sürdürmüştü. Her sezon önemli ayrılıkların yaşandığı dizide son sezon da Nesrin Cavadzade ve Erdal Özyağcılar fenomen karakterleri Şahika ve Hasan Ali Başkan'a veda ederek ayrılmışlardı.

Yasak Elma yeni sezon öncesi yeni ayrılıklar da netleşti!



Yasak Elma gelecek sezonda hangi oyuncular diziden ayrılacak belli oldu. İlk olarak dizinin Çağatay'ı Berk Oktay diziden ayrılacak haberleri doğrulanırken diğer isimler de netleşti.

Yasak Elma dizisinde geçen sezon diziden ayrılıp ayrılmayacağı sürümcemede kalan ve Fatih Aksoy'un ikna ederek dizide kalmasını sağladığı Şevval Sam'ın bu sezon diziye veda edeceği haberleri yayınlandı.

Ender'siz bir Yasak Elma olabilir mi derken Şahika'nın ani şekilde diziden çıkması hatılanınca hayranlar korktu.



Diziye bu sezon dahil olan Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz'ın da diziden ayrılacağı konuşuluyordu.

Yapımcı Fatih Aksoy dizide şu an için sadece Eda Ece'nin kesin olarak diziye devam edeceğini duyurmuştu. Ancak gelen haberlere göre dizinin Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın da hikayesinin bitmediği ve diziye devam edeceği öğrenildi.