Şeyma Subaşı Hakan Sabancı aşk dedikoduları doğru mu?

TAKİP ET

Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile evlenecekleri beklenirken sürpriz bir kararla ayrılan Şeyma Subaşı, yakın dostu Dila Tarkan'ın düğününde Hakan Sabancı'yla aynı karede görüntülenince "yeni bir aşk mı var?" dedirtti.

Reklam
Reklam

Aşk hayatı ve yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı  Ibiza'da tatildeyken 5 Haziran'da romantik bir evlilik teklifi almış,cevabı "evet" olmuştu ve bu romantik anları takipçileriyle paylaşmıştı.



İtalyan Dj Guido Senia ile ayrılığının ardından mutluluğu Mısırlı iş adamında bulan 31 yaşındaki ünlü fenomen, nikah masasına oturmak için gün sayarken, sürpriz şekilde Meedo'dan ayrıldığını duyurmuştu. Ayrılık sonrası sosyal medya hesbından "anlayış ve saygı rica ediyorum" diyen Subaşı olaysız ayrıldıklarını savunsada dedikodu kazanı kaynadı. Alınan bilgilere göre Şeyma Subaşı yakın arkadaşlarıyla sevgilisi Meedo'nun dedikodusunu yapmış ve bu duyulmuştu. Şeyma Subaşı olayın ardından özür dilemek yerine, eşyalarını toplayıp Türkiye'ye dönmüştü. Meedo'dan atak geçikmedi ve sevgili oldukları dönemde Şeyma Subaşı için aldığı lüks aracı geri istedi.
 

Hakan Sabancı'yla yeni bir aşk mı var?

Geçtiğimiz günlerde Dila Tarkan'ın Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleştirilen düğününde yakın dostunun yanında olan Şeyma Subaşı bu defada paylaştığı videoda Hakan Sabancı'yla aynı karede göründü.Çıkan dedikodular sonrası İatanbul'a dönen Şeyma Subaşı Bebek'te bir otelden çıkarken magazincilerin soru yağmuruna tutuldu. Mekanın restoran kısmında Hakan Sabancı'yla yemek yedikleri görüntülerden sonra  "Hakan Sabancı'yla yeni bir aşk mı var?" dedirtti.

Mekan çıkışı " Hakan Sabancı ile aşk yaşadığınız doğru mu?" sorusuna cevap vermeden hızlı adımlarla aracına yönelen 31 yaşındaki fenomen, soruları yanıtsız bıraktı.

şeyma subaşı hakan sabancı ünlü fenomen aşk dedikoduları