Şeyma Subaşı karalar bağlayacak! Milyarder eski sevgili Meedo kendine sevgili yaptı, Şeyma'yı çabuk unuttu! Hem de kız bir içim su

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Dila Tarkan'ın düğününde Hakan Sabancı ile yakınlaşmıştı. Şu sıralar tatilden tatile koşan Şeyma'ya eski sevgilisinden kötü haber geldi. Şeyma Subaşının Mısırlı milyarder eski sevgilisi Muhammet Alsaloussi kendine yeni sevgili yaptı. Üstelik Şeyma kızı çok kıskanacak, çünkü bir içim su.

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı’dan ayrıldıktan sonra adı birçok isimle anılan ve geçtiğimiz yıl Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo’dan hamile kaldığını söyleyen Şeyma Subaşı iki kez düğün hazırlığı yapmış ancak her ikisinde de sonuç hüsran olmuştu. Mısırlı milyarderden ayrıldıktan sonra Türkiye’ye geri dönen ve geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Dila Tarkan’ın düğününde Hakan Sabancı ile yakınlaştığı iddia edilen Şeyma Subaşı ya Mısırlı sevgilisinden karşı atak geldi. Son günlerde sosyal medya hesabından sürekli olarak Şeyma Subaşı‘na gönderme yapan Mısırlı milyarder kendine yeni sevgili yaptı.
 

Evlilik hazırlığı yaparken ayrıldılar

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra biz ada İtalyan diyecek Guido Senia ile yakınlaşan ve sevgili olan Şeyma Subaşı daha sonra da sevgilisinden ayrıldığını açıklamıştı. Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ardından da Mısırlı için sana Muhammet Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift evlilik hazırlığı yaptığı sırada Şeyma Subaşı hamile olduğunu duyurmuş ve evlilik tarihinin ertelendiğini söylemişti. Ancak Şeyma Subaşı bebeğini kaybetti ve düğün de iptal edildi. Bir süre ayrı kalan çift yeniden barıştı ancak yeniden düğün hazırlığı yaptıkları sırada bir ayrılık kararı daha geldi.
 

Şeyma Subaşı Hakan Sabancı ile anıldı

Mısırlı milyarder Meedo ile ayrıldıktan sonra Türkiye’ye geri dönen Şeyma Subaşı bu defa daha ünlü çapkın Hakan Sabancı ile anılmaya başlandı. Yakın arkadaşı Dila Tarkan’ın düğününe katılan Şeyma Subaşı’nın Hakan Sabancı ile samimi görüntüleri de ortaya çıktı. Ancak çift hiçbir zaman bu ilişkiyi doğrulamadı.

Meedo yeni sevgili yaptı

Şeyma Subaşının eski sevgilisi Meedo ise bu sırada sosyal medya hesabından eski aşkına gönderme yapmadan duramadı. Sosyal medyayı sık sık kullanan ve 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’na iğneleyici laflar söyleyen Meedo bu defa çok farklı bir paylaşım yaptı. Bir ara Serenay Sarıkaya’nın da fotoğrafına sosyal medya hesabından yorum yapan Meedo sevgilisi olduğunu yaptığı paylaşımda duyurdu. Eden Polani adlı bir modelle beraber olan Meedo’nun bu defaki sevgilisi ise adeta bir içim su.