Şeyma Subaşı kasığına kadar mayosunu çekti geri çorap söküğü gibi geldi! Instagram'ın sıcaklığı 40 'çok güzelsin be kadın'

TAKİP ET

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı'nın son olarak paylaştığı mayolu fotoğrafı sosyal medyayı yaktı geçti.

Reklam
Reklam

Hayatlarımız Şeyma Subaşı’nın yasak aşkı olarak giren Şeyma Subaşı şimdilerde fırtınalar estiriyor. Acun Ilıcalı’nın Zeynep Yılmaz ile evli olduğu dönemde, Ilıcalı ile yaşadığı aşkla adından söz ettirmeye başlayan Şeyma Subaşı sonrasında da bu yasak aşktan çocuk sahibi oldu. Acun Ilıcalı’nın Zeynep Yılmaz’dan boşanmasının ardından tam 8 yıl boyunca Acun Ilıcalı ile sevgili olarak kalan Şeyma Subaşı, 2018 yılında Ilıcalı ile evlendi. Ancak bu evlilik fazla uzun sürmedi. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, 2019 yılında yollarını ayırdı. Şeyma Subaşı o gün bugündür aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık kendisine magazin gündeminde yer buluyor. 

DUR DURAK BİLMİYOR

Şeyma Subaşı kasığına kadar mayosunu çekti geri çorap söküğü gibi geldi! Instagram’ın sıcaklığı 40 ‘çok güzelsin be kadın’... Acun Ilıcalı’dan boşandıktan çok kısa bir süre sonra Şeyma Subaşı, İtalyan Dj Guido Senia ile aşk yaşamaya başladı. Plajda çekilmiş fotoğrafları sonrasında ortaya çıkan bu aşk yaklaşık 1 yıl sürdü. Ayrılık nedeni ise hayli şaşırtıcıydı. İddialara göre Şeyma Subaşı, Guido Senia çok cimri olduğu ve elini hiç cebine atmayıp, her harcamayı kendisine yaptırdığı için Guido Senia’dan ayrıldı. Henüz ayrılığın yankıları sürerken Şeyma Subaşı aradığı aşkı Mısırlı iş insanı Mohammed al Saloussi nam-ı diğer Meedo’da buldu. 

Şeyma Subaşı ile Meedo’nun aşkı ise adeta dillere destan bir aşktı. Lüksün ve partinin hiç eksik olmadığı aşk önce evlilik teklifi ile taçlandı ardından Şeyma Subaşı hamileliğini açıkladı. Fakat bu açıklamalardan çok kısa bir süre sonra Şeyma Subaşı ayrıldıklarını duyurdu. Ancak bu ilk ayrılık çok uzun sürmedi. Tekrardan barışan çift geçtiğimiz günlerde kesin olarak yollarını ayırdı. Hatta Meedo çoktan yeni bir aşk buldu kendisine. Her ne kadar Şeyma Subaşı ile Meedo, Instagram paylaşımları üzerinden birbirlerine laf soksa da Meedo oldukça mutlu görünüyor. 

Şeyma Subaşı cephesinde ise birbirinden olay yaratan paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Yeni bir işe başlayacağını duyuran Şeyma Subaşı’nın kasığına kadar dekolteli mayosuyla verdiği pozlar kısa sürede olay yarattı. Şeyma Subaşı’nın bu pozlarına ‘çok güzelsin be kadın’, ‘fotoğraf çekmekten sıkılmadınız mı?’,’mutsuz görünüyorsunuz Şeyma Hanım’ yorumları yapıldı.
 

İşte Şeyma Subaşı’nın olay olan o paylaşımları