Şeyma Subaşı uyuşturucu testi yaptırdı! Sonuç ortaya çıktı

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın bir partide uyuşturucu kullandığına dair görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şeyma Subaşı'nın avukatı bugün o görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Peki, Şeyma Subaşı uyuşturucu kullandı mı?

Reklam
Reklam

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı'nın Geçtiğimiz günlerde bir partide ortaya çıkan görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. görüntülerde Şeyma Subaşı'nın burnundan bir madde çektiği görülmüştü. Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil ünlü sosyal medya fenomeninin uyuşturucu kullandığını öne sürmüştü. o görüntüler sosyal medyada ve magazin basınında büyük Yankı uyandırırken Şeyma Subaşı'nın avukatından son dakika açıklamaları geldi.

Şeyma Subaşı uyuşturucu kullandı mı?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın uyuşturucu kullandığı yönündeki iddialara avukatı Emek Emre cevap verdi. Şeyma Subaşı'nın cumartesi günü uyuşturucu testi olduğunu belirten Emre, tahlillerin negatif çıktığını açıkladı. Ayrıca çekilen görüntülerin geçtiğimiz Temmuz ayında yurtdışında çekildiği de bildirildi.

İtibar suikastı yapıldı

Ayrıca Avukat Emek Emre, Şeyma Subaşı'nın anayasal olarak koruma altına alınan haklarının ihlal edildiğini de belirterek cinayet gibi ağır suçlar da dahi mahkumiyete ilişkin kesinleşmiş mahkeme kararı olmaksızın iddiaya göre ifadesi alınan şüphelilerin adlarının baş harfleri ile verilmesine rağmen müvekkilinin hakkında yapılan haberlerin itibar suikastı olduğunu belirtti.