Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı Bodrum'da birbirine girdi! Nafaka krizi çıktı

TAKİP ET

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve eski eşi Şeyma Subaşı'nın kavga görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu. Melisa isminde bir kız çocukları bulunan çift 2018 yılında yollarını ayırma kararı almıştı. Yüklü nafakasıyla da sık sık konuşulan isimler arasında yer alan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra yaşadığı ilişkilerle de gündeme gelmişti. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, şimdi de kavga görüntüleri ile gündemde.

Reklam
Reklam

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çifti, kızları Melisa’yı 2013 yılında kucaklarına almış, 2017 yılında da dünya evine girmişti. Ancak çiftin evliliği çok uzun sürmedi ve 2018 yılında boşanma haberi geldi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti sık sık nafaka haberleri ile de gündeme geliyordu. Çiftin bu defa nafaka sebebi ile herkesin ortasında kavga ettikleri anlar sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Nafaka ve velayet kavgası çıktı

Şeyma Subaşı şu sıralar Mısırlı iş adamı eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı yönündeki iddialarla gündemde. Ancak bu gündemi değiştiren de bir gelişme yaşandı. Acun Medya sahibi Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasında velayet ve nafaka krizi çıktı.

Bodrum’da kimseye aldırmadan kavga ettiler

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, Bodrum’da ünlü isimlerin de gittiği bir mekanda çekilen görüntüleriyle sosyal medyanın da diline düştü. İddiaya göre eski çift arasında ünlü mekanda kavga çıktı. Çevrelerinde bulunanlara da hiç aldırmayan çift birbirine uzun süre bağırdı. Acun Ilıcalı kavga sonrasında mekandan ayrıldı. Şeyma Subaşı ise arkadaşlarıyla eğlenmeye devam etti.