Sezen Aksu'dan eleştiri ve tehditlere şarkı sözüyle yanıt!

TAKİP ET

5 yıl önce çıkardığı şarkısında yer alan bazı ifadeler yüzünden eleştiri odaklarının hedefi olan Sezen Aksu, uzun süren sessizliğini bozdu ve tüm eleştiri ile tehditlere karşı şarkı sözüyle yanıt verdi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu’nun bundan 5 yıl önce çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' isimli şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…" ifadeleri nedeniyle başlayan tartışma günlerdir devam ederken, sessizliğini bozma kararı alan ünlü şarkıcıdan şarkı sözüyle cevap geldi.



Sanat camiasından Minik Serçe'si olarak bilinen Sezen Aksu, bir çok kesimin tepki ve eleştirilerini alırken bir çok kesimde büyük destek aldı. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mihrapta yaptığı konuşmasında kullandığı Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzatamayacağı, uzanan diller varsa da koparmanın kendilerinin görevi olduğunu söylediği yorumları sonrası sessizliğini bozma kararı alan Sezen Aksu, dün gece yazdığı 'Avcı' isimli yeni şarkısının sözlerini paylaştı. Minik serçe paylaştığı şarkısında "Ben avım, sen avcı, vur bakalım…" ifadelerini vurguladı.



SEZEN AKSU ELEŞTİRİ VE TEHDİTLERE ŞİİRLE CEVAP VERDİ

Gelen tepkiler ve eleştiriler sonrası Sezen Aksu’dan açıklama geldi. ‘Avcı’ başlığıyla bir şiir yazdı ve bunu sosyal medya hesabından yayınladı. 47 yıldır yazdığını ve yazmaya da devam edeceğini belirten Sezen Aksu'nun "Avcı" isimli şiiri şöyle:

sezen aksu avcı şarkısı avcı şiiri avcı şarkısının sözleri