SGK'dan biraz önce açıklama geldi! TC kimlik no son rakamı 1,2,3,4, ve 5 olanlar hesaplarınızı kontrol edin, para yatmış olabilir!

TAKİP ET

Ülke sınırları içinde yaşam sürdüren milyonlarca vatandaşa hem emekli maaşı kategorisi altında hem de başka kategori başlıkları altında milyonlarca TL'lik ödenek ayıran Sosyal Emniyet Kurumu, yeni dönemde birtakım hesaplara paraların yatmış olma ihtimalini ve bu niçin ile yurttaşların hesaplarını denetim etmeleri gerekliliğini bildirdi. İşte SGK doğrultusundan oluşturulan çağrıya dair haberin ayrıntıları…

Reklam
Reklam

SGK'dan biraz önce açıklama geldi! TC kimlik no son rakamı 1,2,3,4, ve 5 olanlar hesaplarınızı kontrol edin, para yatmış olabilir! Sosyal Güvenlik Kurumu, Türkiye Cumhuriyeti’nin sosyal devlet olma sorumluluklarını yerine getiren kamu kurumlarından birisidir. Hem emekli ödemeleri hem gereksinim sahiplerine ödediği başka hizmetleri hem de geliştirmiş bulunduğu istihdam projeleri yardımıyla vatandaşlar doğrultusundan yakından takip edilen ve çoğu mağduriyeti başarı ile sonlandıran Sosyal Emniyet Kurumu, yeni dönemde de vatandaş yararına çalışmalar sürdürmeye devam ediyor. 

Talimat verildi! İkramiye az olunca SGK ve Bağkur'lu emekliye ek para veriliyor! Hesabınıza 6652 TL nakit ödemesi yattı


Gözler oradaydı! Bankadan açıklama şuan yapıldı! TC kimlik numarasına göre ödemeler 8.000 TL olacak!


Vatandaş balıklama atladı! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliler için o banka, yalnızca SMS ile 11.000 TL ödeme yapacağını açıkladı!


Biraz önce açıklandı! Cüzdanında Halkbank kartı olanlar dikkat! 1000 TL karşılıksız ödeme var! Bugün başladı!


Cumhurbaşkanı emekli için duyuru yapıyor! Canlı yayında açıkladı! Emekliye çifte ödeme 12.500 TL hesaba yatacak





Sosyal Güvenlik Kurumu, yürütmüş bulunduğu çalışmalar ve yatırdığı yardım tutarları dahilinde birtakım yurttaşların hesaplarına haberleri olmadan paraların yatırılmış olma ihtimalini ve bu sebep ile hesapların, alakalı ekranlar aracılığı ile denetim edilmesi gerekliliğini bildirdi. Kurum doğrultusundan oluşturulan bu açıklamadan sonra vatandaşlar, alakalı sorgulamaların nasıl yapılacağını ve SGK’nın nakdi yardımlarının hangi başlıklar altında ulaştırıldığını incelemeye başladılar. 


 

Binlerce TL Hesaplarda Bekliyor


Ülke sınırları içinde yaşam sürdüren vatandaşlar doğrultusundan yakın takip edilen kamu kurumlarından birisi olan Sosyal Güvenlik Kurumu, yeni dönemde de çoğu değişik kategori altında nakit hizmetleri sunmaya devam ediyor. Hesaplara aktardığı nakit tutarları kapsamında vatandaşlara davette tespit edilen Sosyal Emniyet Kurumu, yurttaşların hesaplarını denetim etmelerini gerekliliğini bildirdi. 


 

Vatandaşlara Ulaştırılan Nakit Hizmetleri Neler?


Sosyal Güvenlik Kurumu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ülke sınırları içinde yaşam sürdüren vatandaşlara karşılıksız ödemeler yapmaktadır. Bu kapsamda vatandaşlara ödeme oluşturulan birtakım kategoriler şu şekilde belirlenmiştir:

·    Toplu prim ödemesi

·    Çeyiz parası

·    Doğum yardımı parası

·    İş görmezlik parası

·    Bakıcı parası

·    Cenaze yardımı parası 

·    Süt parası