SGK'dan uyarı! e-Devlet adres bilgilerini mutlaka güncelleyin..

TAKİP ET

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yayınlanan bir son dakika duyurusunda, vatandaşların sağlık hizmeti alımlarında bir sıkıntı yaşamamaları için e-Devlet üzerinden adres bilgilerini yeniden güncellemeleri gerektiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Sağlık hizmeti alımlarında bir sıkıntı yaşanmaması ve aynı zamanda da daha iyi bir hizmet alınabilmesi adına e-Devlet sistemi üzerinden vatandaşların adres bilgilerini mutlaka güncellemeleri gerekiyor. Konuyla ilgili önemli uyarı Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) geldi.


SGK'dan konuya ilişkin yapılan yazılı duyuruda vatandaşların e-Devlet sistemlerine giriş yaparak adres bilgileri yeniden kontrol etmeleri ve gerekli durumlarda da güncellenmesi gerektiğini bildirdi.


Genel Sağlık Sigortası'nda faydalananların ise sağlık aktivasyonları işlemlerinde sistemsel alandaki düzenlemeleri ile birlikte elektronik ortamda yer alan AKS adres bilgilerinin kontrolünün sağlanmasının ardından kişilerin mutlaka adres bilgilerini güncellemesinin gerekliği olduğunun belirtildiği açıklamada adres bilgisi güncellemesi yapmayan vatandaşların SGK’nın sunduğu sağlık hizmetlerinden yararlanamayacakları hatırlatıldı.
 

sgk e devlet adres bilgileri güncelleme uyarı sağlık hizmeti