SGK-SSK ve Bağkur'lu emeklilerin cepleri dolacak! O banka para vereceğini bugün açıkladı! Son tarih uyarısı geldi

TAKİP ET

O banka para vereceğini bugün açıkladı! Son tarih uyarısı geldi. Türkiye'de bankacılık sistemi yönünden bakıldığında emekli vatandaşlar, bu bankaların çok mühim bir müşteri kitlesini ortaya getirmektedir.

Reklam
Reklam

SGK-SSK ve Bağkur'lu emeklilerin cepleri dolacak! O banka para vereceğini bugün açıkladı! Son tarih uyarısı geldi! Türkiye'de bankacılık sistemi yönünden bakıldığında emekli vatandaşlar, bu bankaların çok mühim bir müşteri kitlesini ortaya getirmektedir. Bu yönden bankalar, daha çok müşteri çekmek hedefi ile emekli yurttaşların mutlu edecek detaylı kampanyaları düzenliyor.



Burganbank bağlamında web internet sayfası ile sosyal medya hesapları üstüne oluşturulan son dakika açıklamasına göre emekli yurttaşların gereksinimlarinin meydana çıkması durumunda Burganbank şubeleri ile mobil bankacılık programları üzerinden 30 bin TL tutarında tüketici kredisi emekli vatandaşlara verilecek.



Genellikle de emekli vatandaşlar amacıyla yapılan bu kredi kampanyalarına girmek isteyen emekli yurttaşların maaş taşıma işlemlerini yapıldıktan sonra emeklinin promosyon ödemesi adı altında 2500 TL'ye kadar bir ek ödeme aldıktan sonra diledikleri takdirde Burganbank doğrultusundan verdiği 30 bin TL tutarında gereksinim kredisinden 3 sene vade alternatifi şeklinde 90 gün ertelemeli olacak biçimde verilecek. 



Burganbank bağlamında emekli vatandaşlara verilecek oaln 30.000 TL tüketici kredisi kampanyasına katılmak ise oldukça basit. En yakın Burganbank şubesine giderek işlemlerini halletmeleri olası olabileceği gibi başka taraftan Burganbank mobil bankacılık ve internet bankacılığı programlarına girerek alma şansınız da vardır.