SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 3.100 TL ödeme yattı! TC kimlik numaranızdan hemen kontrol edin

TAKİP ET

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 3.100 TL ödeme yattı! TC kimlik numaranızdan denetim edin. Bankadan anında ödemelerinizi alın! İşte bayram ikramiyesi ve promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar sayfamızda.

Reklam
Reklam

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 3.100 TL ödeme yattı! TC kimlik numaranızdan hemen kontrol edin... SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 3.100 TL ödeme yattı! TC kimlik numaranızdan hemen kontrol edinTürkiye Bankalar Birliği ile SGK bağlamında imzalanan mutabakat gereğince maaşını 36 ay süresince diğer bankaya taşıyan vatandaşlara 3.100 TL ödeme yapılacak. Peki hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapıyor?

4A-4B ve 4C emekliye 6000 TL promosyon müjdesi şimdi geldi! Hangi emekliler alacak son dakika açıklaması yapıldı


Emekliye promosyon ücreti! SSK, Bağkur ve bütün emeklilere 1.800 TL ödeme


Bankalardan promosyon yarışı başladı! Emekli maaşlarına 2.750 TL ek ödeme


Bayramda verilen ikramiyeyi yetersiz bulan emeklilere flaş müjde verildi! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 6.100 TL anında cüzdanlara girecek!


Emekliye bayram ikramiyesi ödendi! Şimdi sıra PTT'de... Tüm SGK-SSK'lılar anında bu parayı alabilir






Türkiye'de etkinlik gösteren özel bankaların promosyon ödemeleri ile alakalı kamu bankalarına göre çok daha bonkör davrandıklarını söyleyebiliriz. Bu yönden baktığımızda Şekerbank doğrultusundan verilebilecek promosyon ödeme tutarlarının en çok bin liraya kadar çıktığını görmekteyiz. Fakat başka taraftan baktığımızda özel bankaların vermiş bulunduğu promosyon ve ikramiye ödemelerinin 3.100 TL olduğu belirtildi. 



Şekerbank 36 ay süresince maaşını taşıyıp bir diğer bankaya gitmeme sözü veren vatandaşlara 3.100 TL bağlamında emekli promosyon ve ikramiye ödemesi yapılacak.

Şekerbank resmi internet sayfası üzerinden oluşturulan bildirime göre emekli maaşını 3 sene bağlamında Şekerbank şubeleri özelinden alma sözü veren vatandaşlara toplamda 3.100 TL tutarında emekli promosyon ödemesi yapılacak.