SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye öğlen müjdesi! Hesaplarınıza 11.250 TL ödeme yatacağı resmi olarak açıklandı!

TAKİP ET

Emekliye öğlen müjdesi! Hesaplarınıza 11.250 TL ödeme yatacağı resmi olarak açıklandı! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli vatandaşlara 11.250 TL ye kadar süratli bir şekilde ay sonuna kadar ödeme verilecek.

Reklam
Reklam

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye öğlen müjdesi! Hesaplarınıza 11.250 TL ödeme yatacağı resmi olarak açıklandı! Emekli olan vatandaşlara 11.250 TL ye kadar süratli bir şekilde ay sonuna kadar ödeme verilecek. Emekli maaş alan vatandaşlar amacıyla başlıklar son dakika kampanyasında 11.250 TL'ye kadar ödeme verileceği açıklandı. Emekli maaşı Bankası şubesi üzerinden müracaat yapabileceğiniz gibi, ilaveten Akbank ve Şekerbank üzerinden de müracaatlarınızı gerçekleştirerek, emekli maaş hesaplarınız üzerinden 11.250 TL ödeme verilecek. Nakit ihtiyacınızın olması halinde emekli maaş alan vatandaşlar, 3 sene vadeye kadar bu işlemleri süratli bir şekilde yapabilmektedirler. Akbank ve Şekerbank üzerinden müracaatlarını gerçekleştirecek olan vatandaşlar, süratli bir şekilde neticelerini öğrenebilecek ve aynı gün içerisinde kredi kullanabilecektir. Banka kredi puanı yüksek olan vatandaşlar daha yüksek limitlerde kredi onay alabiliyorlar. 



Akbank 

Akbank üstünden müracaat yaparak nakit kredi alacak olan kişiler, bankanın resmi internet sitesine girerek buradan tüketici kredisi müracaat formunu doldurabilir ve nakit kredi müracaatında bulunabilir. Akbank  üstünden ilaveten cep telefonunuzun SMS kredi servisini kullanarak da müracaatınızı yapabilirsiniz. 



Şekerbank

Şekerbank, resmi internet sitesi üzerinden oluşturulan kampanya duyurusu ardından emekli maaşını bu bankadan alan vatandaşlara banka şubelerine gelmeden mobil program üzerinden tüketici kredisi verileceği belirtildi.  Emekli maaşı hesabı üzerinden 11.250 TL kredi alacaksınız