SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye son dakika haberi: Hesaplara yatırılan ödemeler 14.000 TL ve 22.000 TL oluyor!

TAKİP ET

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye son dakika haberi: Hesaplara yatırılan ödemeler 14.000 TL ve 22.000 TL oluyor! Bankadan oluşturulan açıklama ile eş güdümlü emekli olan vatandaşlar anında işlemlerini basit bir şekilde alabilirsiniz.

Reklam
Reklam

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye son dakika haberi: Hesaplara yatırılan ödemeler 14.000 TL ve 22.000 TL oluyor! Bankadan oluşturulan açıklama ile eş güdümlü emekli olan şahıslar anında işlemlerini basit bir şekilde yapabileceklerdir. Emekliye müjdeli haberi özel bankalar bağlamında verildi. 

Halkbank'tan 15.000 TL krediniz hazır! Hemen başvurun paranızı alın!


Müjdeler üst üste geldi! Devletten kredi değil ödünç para yardımı! 10.000 TL anında alabilirsiniz!


QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!



Kamu bankası olan Halkbank ve özel banka olan Akbank bağlamında yeni bir kampanya startı verildi. Emekli olan yurttaşların hesaplarına gelir belgesiz olarak ve banka kredi puanı düşük olsa bile 14000 TL ile 22000 TL ödeme yatacak. Başvuru yapacak olan bireylerin emekli olmaları ile eş güdümlü 3 sene vadeye kadar kullanacakları bu krediden, TC kimlik numaralarına göre verilmektedir. 


 

Halkbank emekli kredisi 


Devlet bankası olan Halkbank üzerinden prosedür yapacak olan vatandaşlar müracaatlarını banka Şubeleri'nden yapabildikleri gibi, ilaveten bankanın resmi internet sitesi ve Banka'nın resmi mobil programı üzerinden de istedikleri vakit yapabiliyorlar. 

Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden müracaat yapacak olan vatandaşlar kimlik numarası ve cep telefonları, numarasını yazarak, müracaatlarını yapıldıktan sonra banka kredi şartlarına makul olan vatandaşlara SMS ile süratli birşekilde netice gönderilmektedir. 

Başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız sizler de 2 dakika amacıyla da kredi sonucunu öğrenebilecek ve nakit onayından alabileceksiniz. İhtiyaç kredisi kullanacak olan yurttaşların müracaatlarını yapıldıktan sonra prosedürlerini yapabilmeleri amacıyla 2 dakika amacıyla da 3 sene vadeli Halkbank kredisi kampanyasına katılmaları mümkündür. 


 

Akbank Emekli Kredisi 


Gelir belgesiz olarak tüketici kredisi kullanacak olan emeklilerin müracaat yapabilecekleri bir başka en özenmli özel bankalardan biri olan Akbank'tır. Emekli Kredisi kampanyasına katılarak, prosedür yapacak olan vatandaşlara 3 sene vadeye kadar prosedür gerçekleştirilerek, yüksek limitli ve düşük limitli tüketici kredileri, emekli kredisi olarak verilmektedir. 

Banka şubelerinden ve bankanın resmi internet sitesi üzerinden dilediğiniz vakit müracaatınızı gerçekleştirebilecek kredi sonucunu anında öğrenebileceksiniz. Para ihtiyacınızın bulunduğu hallerde ilaveten bu bankanın ATM'leri ve müşteri hizmetleri numaralarını arayarak da kredi müracaatında bulunabilecek ve nakit ihtiyacınızı anında aynı gün içersinde giderebileceksiniz.