SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye tam olarak 2.750 TL verileceği bugün belli oldu! Son dakika haberini açıkladılar

TAKİP ET

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye tam olarak 2.750 TL verileceği bugün belli oldu! Emekli vatandaşları olabildiğince yakından ilgilendiren bir son dakika gelişmesi belli oldu oldu.

Reklam
Reklam

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye tam olarak 2.750 TL verileceği bugün belli oldu! Emekli vatandaşları olabildiğince yakından bağlayan son dakika haberi geldi. Bu anlamda emekli yurttaşların emeklilik aylıklarını aldıkları hesapları üzerinden 2.750 TL'ye kadar ödeme almaları mümkündür. İşte ayrıntılar ve çok daha çoğu haberimizde... Emekli yurttaşların promosyon ödemeleri için araştırmaları sürerken bankalar ise onları çekmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu duruma baktığımız zaman emekli promosyonu yayınlayan Yapı Kredi Bankası, maaşını taşımak isteyen emekli vatandaşlara ait başka bankalar ile karşılaştırma yapıldığı vakit daha da yüksek limitlerde emekli promosyon verildiğini ortaya koyuyoruz. Emekli maaşlarını taşımak isteyen vatandaşlara Yapı Kredi Bankası doğrultusundan 2.750 TL'ye kadar emekli promosyon ödemesi yapılmaktadır.

4A-4B ve 4C emekliye 6000 TL promosyon müjdesi şimdi geldi! Hangi emekliler alacak son dakika açıklaması yapıldı



Emekliye promosyon ücreti! SSK, Bağkur ve bütün emeklilere 1.800 TL ödeme



Bankalardan promosyon yarışı başladı! Emekli maaşlarına 2.750 TL ek ödeme



Şekerbank'tan emekli promosyonlarında yenilik! 2.700 TL hesaplara yatırılıyor!



20 Ocak 2022 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç sene süresince Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşteriler 2.750 TL'ye varan nakit promosyon müjdesinden yararlanacaktır. Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması ardından ek bir şart olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 1.650 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 2.100 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 2.500 TL nakit promosyon ödenir.
Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması ardındanki 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi halinde maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit mükafat ödenir.


Yapı Kredi Bankası emekli promosyon ödemesi nasıl alınır? Başvuru nasıl yapılır?


Yapı Kredi Bankası, emekli maaş ödemeleri ile alakalı son dakika yapmış bulunduğu bildirimde başka bankalarda emekli maaşı alan yurttaşların rastgele bir koşul öne sürülmeden emekli aylıklarını 36 ay boyunca Yapı Kredi Bankası üzerinden almak için söz veren vatandaşlar maaşlarına ek olarak promosyon ödemeleri alacaklar.