SGK-SSK ve Bağkur'lular maaşını PTT bağlamında tüm vatandaşlar hesaplarını kontrol ediyor, 57.000 TL yatmış olabilir

TAKİP ET

SGK-SSK ve Bağkur'lular maaşını PTT bağlamında alan bütün vatandaşlar hesaplarına bakıyor. 57.000 TL yatmış olabilir. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Emekli maaşınızı PTT üzerinden alıyorsanız hesaplarınızı denetim ederek, 57.000 TL ödeme alıp almadığınızı kimlik numaranız üzerinden sorgulayabilirsiniz.  Ptt yapmış bulunduğu bu, Nakit kampanyasında Aktif Bank aracılığı ile prosedürlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar amacıyla 57.000 TL süratli bir şekilde prosedür yapmaktadır. Nakit gereksinimimizin olması halinde PTT, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan emekliler, süratli bir şekilde 2 sene vadeli 57.000 TL kredi amacıyla müracaatta bulunabilir ve ilaveten kullanmış oldukları bu gereksinim kredileriyle eş güdümlü başka bankadaki olan borçlarında kapatabilirler.



PTT bağlamında SGK-SSK ve Bağkur maaşı alıyorsanız, PTT üzerinden kredi almanız o derece kolay olmaktadır. Emekli vatandaşlarımız için 57.000 TL para verilmesi gündeme gelmiştir. PTT'den kredi almak için bazı koşullar bulunmaktadır. PTT'den kredi yani nakit para almak isteyen emekliler en az bir kere maaşını PTT'den almak zorundadır.  Aldıkları emekli maaşlarını PTT'ye taşıyan emekliler 3 sene vadeli olmak üzere binlerce lirayı cebine koyuyor.


 

Sms ile müracaat oldukça kolay! 


Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek PTT, yazın boşluk bırakın ve kimlik numaranızı SMS olarak cep telefonunuzdan 30 50 numarasına yollamanız yeterlidir. Ptt üzerinden yapmış olduğunuz nakit müracaatı ardından sizlerin cevabı, Aktif Bank doğrultusundan gelecek ve kaç para kredi onayı aldığınız ile eş güdümlü mesaj da faiz oranlarında gözükecek.