SGK-SSK ve Bağkur'lulara 20 Mayıs müjdesi verildi! Emeklinin hesabına 20.000 TL yatacak

TAKİP ET

Peş peşe açıklama yapıldı. SGK-SSK ve Bağkur'lulara 20 Mayıs müjdesi verildi! Emeklinin hesabına 20.000 TL yatacak. Son dakika kampanyasına göre işlemlerinizi anında yapma şansınız bulunuyor.

Reklam
Reklam

SGK-SSK ve Bağkur'lulara 20 Mayıs müjdesi verildi! Emeklinin hesabına 20.000 TL yatacak. Türkiye'nin en büyük kamu bankaları olan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank yine emekliler için kampanya hazırlamış durumda. Emeklilere gelir belgesiz olarak prosedür gerçekletireceğini açıkladı. Emekli maaşını Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alan vatandaşlar, 3 sene vadeye kadar prosedürlerini gerçekleştirerek, bu banka üzerinden anında tüketici kredisi kullanabiliyor. 





Nakit ihtiyacınızın olması halinde başvurunuzu anında yapabilecek ve ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, bu kredilerde, yurttaşların kendi bankasından emekli maaş almasını koşul koşmaktadır. Emekli maaşını kamu bankalarından alan vatandaşlar, kredi puanı düşük olsa bile anında onay alabilecek ya da acil gereksinimler amacıyla 20000 TL gelir belgesiz kredi kullanabilecektir.



20 Mayıs bağlamına kadar kredi almak isteyen vatandaşlar başvurularını hemen bugün yapabilirler. Tüketici kredisi kullanacak olan emekliler şayet bu bankalardan maaş almıyorsa maaş, taşıma işlemleri ardından tüketici kredisi amacıyla başvurularını yapabilecek ve yalnızca 20000 TL değil, daha yüksek limitlerde kredi kullanabilecektir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, yapmış oldukları, kampanyalarda bilhassa kredi kullanacak olan bireylerin başka bankadaki olan borçlarında hesaplayarak bütün banka borçlarını tek bir yerde ödeme basitliği sağlayacak ve daha yüksek limitlerde kredi olanağı sağlayacaktır. 



Öte yandan maaşlara ek olarak 750 TL'de veriliyor 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından ihtiyaç kredisi yanında, vatandaşlara maaşlara ek olarak promosyon ödemesi de yapılıyor. Müracaat şartlarını ve detayları öğrenmek istiyorsanız, bankanın resmi internet sitesine giriş yapılabilir ve güncel faiz oranlarını öğrenerek, aylık kredi taksit ödemenizin nekadar bulunduğu ile ilgili bilgi alabilirsiniz. 

Emekliye faizsiz kredi veren bankalar açıklandı 

Albaraka Türk emekliye faizsiz olarak kredi veriyor 

Türkiye Finans Katılım Bankası emekliye faizsiz olarak kredi veriyor 

Vakıf Katılım Bankası emekliye faizsiz olarak kredi veriyor 

Ziraat Katılım Bankası emekliye faizsiz olarak kredi veriyor 



Emeklilere Kolay Kredi Veren Bankalar Hangileridir?

Emeklilere basit kredi veren bankalar şunlardır:


Aktif Bank; rastgele bir evrak ya da kefil talep etmeden, emeklilere emekli kredisi vermektedir. 

Enpara; evrak ve kefil talep etmeden emeklilere kredi vermektedir. 

CEPTETEB; evrak ya da kefil talep etmeden emeklilere kredi vermektedir.