Show Tv Aziz dizisi nerede çekiliyor?

TAKİP ET

Show Tv ekranlarına gelen Aziz dizisi yayın hayatına yeni atılmışken dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Aziz dizisi nerede çekilmektedir? Aziz dizisinin konusu nedir? Aziz dizisinin oyuncuları kimlerdir? Aziz dizisinin nerede çekildiğine dair tüm detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Show Tv’de yayınlanan Aziz dizisi nerede çekilmektedir?

Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış gibi ünlü isimlerin rol aldığı Aziz dizisi Show Tv’de izleyicilerin karşısına çıkmaktadır. Cuma akşamları ekranda olan dizi 3.bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dikkatleri üzerine çeken dizide nerede çekildiği merak uyandırmayı başarmıştır. 
Show Tv’de ekranlara gelen Aziz dizisi, İstanbul, Antakya ve Sakarya’da çekilmektedir. İstanbul’da çekilen sahneler özel bir platformda çekilmektedir. 
Aziz dizinin konusu nedir?
Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisinin oğlu olan Aziz Payidar (Murat Yıldırım) zengin bir hayat sürmektedir. Aziz, Fransız delegesi Mösyö Pierre’in (Fırat Tanış) oğlunu öldürmüştür. Aziz’in kaderi o an değişmektedir. Bu olay sonrası doğduğu toprakları, aşkını, her şeyini geride bırakır ve gider. Herkes tarafından ölü olarak bilinirken 2 yıl sonra geriye dönmesi herkesi şaşırtır. Antakya, Fransız işgali altındadır ve kötü bir durum halini almıştır. Sevdiği kadın Dilruba (Damla Sönmez), Aziz’in amcası (Ahmet Mümtaz Taylan) oğlu Adem (Güven Murat Akpınar) ile nişanlanmıştır. 
Aziz her şeyi sil baştan yaşamaya karar verir. Hayata kaldığı yerden devam etme mücadelesi verirken köylü kızı Efnan (Simay Barlas) ile duygusal yakınlığa girerek ikilem arasında kalacaktır. Bu karmaşada hem kendini hem de gerçek aşkı bulacaktır. 
 

aziz show tv aziz dizisi nerede çekiliyor