Show TV Baba dizisi ne zaman başlayacak? Baba dizisi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Show TV'nin yeni iddialı dizisi Baba'nın yayın tarihi ve oyuncuları kadrosu insanların gündeminde yer alıyor. Peki Show TV Baba dizisi ne zaman başlayacak? İşte Baba dizisi konusu ve oyuncuları...

Reklam
Reklam

Show TV’de yakında başlaması beklenen Baba dizisi ilgi çekici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla insanların gündeminde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtım fragmanı sonrası izleyenlerin Baba dizisi konusunda heyecanı tavan yaptı. Baba dizisinin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyen dizi severler arama motorları yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Show TV Baba dizisi ne zaman başlayacak?
Show TV Baba Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?
Saruhanlı adındaki bir ailenin hayatının yaşadığı uçak kazası sonrası neler yaşadığını anlatan Baba dizisinin başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın olacağı öğrenildi.  Yönetmenlik koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturacağı ve Ay Yapım’ın yapımcılık görevini üstlendiği Baba dizisinin senaristliğini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar yapacak.. Baba dizisinin oyuncu kadrosunda ise Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli, Özge Özacar, Ezgi Çil, Bihter Dinçel, Ayda Aksel, Damlasu İkizoğlu ve Oktay Çubuk oluşturuyor. 
Show TV Baba Dizisi Ne Zaman Başlıyor?
Show TV ekranlarında yakında izleyenlerle buluşacak olan Baba dizisinin ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Bazı iddialara göre Baba dizisi Ocak ayı içerisinde başlayabilir.

Show TV Baba dizi