Show TV Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Yakında Show TV'de yeni başlayacak olan Baba dizisinin konusu ve oyuncuları izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Peki Show TV Baba dizisi ne zaman başlıyor? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Show TV’de yeni başlayacak olan Baba dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. İlgi çekici hikayesi ve iddialı oyuncu kadrosuyla bir çok insanın gündeminde yer alan Baba dizisinin konusu ve oyuncuları arama motorları en çok meşgul eden terimler arasında yer alarak dikkat çekiyor. Bununla birlikte Baba dizisinin ne zaman başlayacağı da dizi severlerin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Peki Show TV Baba dizisi ne zaman başlıyor?
Show TV Baba Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?
Saruhanlı adındaki bir ailenin hayatının yaşadığı uçak kazası sonrası neler yaşadığını anlatan Baba dizisinin başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın olacağı öğrenildi. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı ve Ay Yapım’ın yapımcılık görevini üstlendiği Baba dizisinin senaristliğini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar yapıyor. Baba dizisinin oyuncu kadrosunda ise Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli, Özge Özacar, Ezgi Çil, Bihter Dinçel, Ayda Aksel, Damlasu İkizoğlu ve Oktay Çubuk oluşturuyor. 
Show TV Baba Dizisi Ne Zaman Başlıyor?
Show TV ekranlarında yakında izleyenlerle buluşacak olan Baba dizisinin ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Bazı iddialara göre Baba dizisi Ocak ayı içerisinde başlayabilir.
Baba dizisi Twitter hesabı için tıklayınız
Baba dizisi Instagram hesabı için tıklayınız
Baba dizisi Youtube hesabı için tıklayınız
Baba dizisi ilk tanıtım fragmanı için tıklayınız

Show TV Baba dizi