Show Tv Gelin Evi ne zaman başlıyor, saat kaçta? Gelin Evi'nde büyük ödül ne? Gelin Evi sunucusu kimdir?

TAKİP ET

Show TV'de yakında başlayacak olan Gelin Evi programının başlangıç tarihi bir çok insanın gündeminde yer alıyor. Peki Show TV Gelin Evi ne zaman başlıyor, saat kaçta? Gelin Evi'nde büyük ödül ne? Gelin Evi sunucusu kimdir? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

Yayınladığı dizi ve programlarla Türkiye’de en çok izlenen kanallardan birisi olmayı hakeden Show TV yeni bir programı daha ekranlarına taşımak için kolları sıvadı. Show TV’nin yeni sabah kuşağı programı Gelin Evi yakında izleyenlerle buluşacak. İddialı konseptiyle bir çok kişinin gündeminin üst basamaklarında yer almasını bilen Gelin Evi’nin ne zaman başlayacağı ve sunucusunun kim olacağı arama motorlarını en çok meşgul eden konular arasında yer alarak dikkat çekti. Peki  Show Tv Gelin Evi ne zaman başlıyor, saat kaçta? Gelin Evi'nde büyük ödül ne? Gelin Evi sunucusu kimdir?
Show TV Gelin Evi Ne Zaman Başlıyor, Saat Kaçta?

Show TV’nin yeni iddialı programı Gelin Evi’nin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. İddialı sabah kuşağı programı 20 Aralık 2021 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 12.15’te Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.
Gelin Evi’nde Büyük Ödül Ne?

Show TV’nin yeni programı Gelin Evi’nde yarışacak olan 5 gelin büyük ödül olan 10 çeyrek altın için mücadele verecek.
Gelin Evi Sunucusu Kimdir?
Show TV’nin iddialı programı Gelin Evi’nin sunuculuğunu Türk sanat müziğinin beğenilen isimlerinden olan Aslıhan Hünel üstlenecek.

Show TV Gelin Evi