Show TV O dizinin gözünün yaşına bakmadı! İddialı başlamıştı ama reyting canavarına yenik düştü, fişi çekildi

TAKİP ET

Show TV hiçbir dizinin gözünün yaşına bakmıyor. Bu sezon birbirinden iddialı yapımları yayını alan kanalda reyting canavarına yenik düşen dizinin fişi tek tek çekiliyor. Show TV bugün bir dizinin daha dişini çekti. Özellikle sosyal medyada izlenme rekorları kıran o dizi yakında final yapacak.

Reklam
Reklam

Televizyon ekranlarında sezon finali yavaş yavaş yaklaşırken peş peşe final haberleri de gelmeye başladı. Özellikle reyting canavarına yenik düşen diziler sezon finaline Bir de göremeden ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Son zamanlarda yaptığı final açıklamaları ile gündemden düşmeyen Show TV Bir dizinin daha fişini çekti. Halbuki o dizi yayınlanan ilk bölümü ile sosyal medyada paylaşım rekorları kırmış hikayesi herkesi oldukça derinden etkilemişti. Ancak reyting sonuçları düşük gelen dizinin gözünün yaşına bakılmadı. Usta oyuncu kadrosu da diziyi kurtarmadı ve finale doğru adım adım gitmeye başladı.
Show TV ekranlarının en özel projelerinden olan Oğlum dizisinin final yapacağı açıklandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile özellikle ilk bölümden çok dikkat çeken dizi maalesef ki reyting canavarına yenik düştü. Ebeveyn ve çocuk ilişkisini oldukça etkileyici şekilde ekranlara Taşıyan oğlum dizisinin ikinci sezonu olup olmayacağı merak ediliyordu. Ancak dizi maalesef 2. sezonu göremeyecek Hatta sezon finali bile yapamadan veda edecek.

Güçlü oyuncu kadrosu kurtarmadı

Show TV ekranlarında proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız’ın yaptığı, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kaleme aldığı Gökçen Usta'nın ise yönetmen koltuğunda oturduğu Oğlum dizisi için final kararı verildi. Başrollerinde Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Nazan Kesal, Metehan Parıltı gibi birçok tanınmış oyuncunun yer aldığı dizi maalesef reyting canavarına yenik düştü.

Oğlum dizisi final tarihi açıklandı

Oğlum dizisi ilk bölümüyle oldukça dikkat çekmiş sosyal medyada da verdiği mesajlar kullanıcılar tarafından sık sık paylaşılmıştı. Ancak dizinin reytingleri 3 bandında ilerlediği için Show TV dizinin fişini çekti. Oğlum dizisinin final tarihi açıklanırken 15. bölümde final yapacağı öğrenildi.