Show TV Oğlum 1.Bölüm fragmanı izle

TAKİP ET

Show TV'nin yeni dizisi Oğlum'un 1. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenler internet üzerinden Show TV Oğlum 1.Bölüm fragmanı izle terimlerini araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Show TV’nin yeni dizilerinden birisi olacak olan Oğlum dizisinin 1. bölümünün fragmanı an itibariyle yayınlandı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla günler öncesinden insanların gündemini meşgul etmeyi başaran Oğlum dizisinin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyen dizi severler arama motorları üzerinden araştırmalarını sıklaştırdı. 
Show TV Oğlum Dizisi Konusu Nedir?
Show TV’nin yeni dizisi Oğlum bir umut hikayesini ekranlara taşıyacak. Hikayesi ile izleyenlerin kalbinde taht kurması beklenen dizinin başrollerinde Canan Ergüder ve Serhat Teoman yer alacak.
Show TV Oğlum Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?
Yapımcılığını Ay Yapım’ın yapacağı Oğlum dizisinin senaristlik görevini Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz, yönetmenlik görevini iste Gökçen Usta üstlenecek. İddialı dizinin oyuncu kadrosunda Serhat Teoman, Canan Ergüder, Songül Öden, Timur Acar ve Nihal Yalçın gibi önemli isimlerin yer alması izleyenlerin Oğlum dizisinden beklentisini iyice arttırdı.

Show TV Oğlum dizi Oğlum dizisi 1. bölüm