Show TV Oğlum dizisi ne zaman başlıyor? Oğlum dizisi 1. bölüm yayın tarihi belli oldu

TAKİP ET

Show TV'nin Oğlum dizisi 1. bölüm yayın tarihi belli oldu. Show TV'nin yeni dizisi Oğlum dizisinin ne zaman başlayacağı insanların gündemini meşgul ediyor. Peki Show TV Oğlum dizisi ne zaman başlıyor? İşte cevabı...

Reklam
Reklam

Show TV yeni bir diziyi daha yayınlamaya hazırlanıyor. Yakında Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak olan Oğlum dizisi kaliteli oyuncu kadrosu ve dikkat çekici hikayesiyle sezona damga vurması beklenen yapımlar arasında yer alıyor. İnsanlar dizinin ne zaman başlayacağı konusunda araştırmalarını sürdürürken Oğlum dizisi 1. bölüm yayın tarihi belli oldu. Bu haberle birlikte insanlar Oğlum dizisinin ne zaman başlayacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Show TV Oğlum dizisi ne zaman başlıyor? 
Show TV Oğlum Dizisi Ne Zaman Başlıyor?
Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini ise Gökçen Usta’nın yaptığı Oğlum dizisinin ne zaman başlayacağı sorusu sonunda belli oldu. Oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Serhat Teoman, Feyyaz Duman, Songül Öden, Nihal Yalçın, Kubilay Aka ve Timur Acar gibi önemli isimlerin bulunduğu Oğlum dizisinin ilk bölümünün 9 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşacağı açıklandı. 
Show TV’nin yeni dizisi Oğlum’un reyting anlamında nasıl bir başarı göstereceği ise dizinin ilk bölümlerinde belli olacak.

Show TV oğlum dizisi ne zaman Oğlum dizisi 1. bölüm Kubilay Aka Ay Yapım Timur Acar