Show TV Tansel Öngel'li Yeni İstanbul dizisiyle yeni sezona iddialı girecek

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yeni sezonda yepyeni bir dizi daha yayın hayatına Merhaba Diyecek. Tansel Öngel'in başrolünde yer alacağı yeni İstanbul dizisi ABD yapımı New Amsterdam uyarlaması olarak ekranlara gelecek. Yeni İstanbul dizisi ile yeni sezonu sallamaya hazırlanan Show TV'de tanıtım hazırlıkları da devam ediyor. Diğer yandan dizinin yönetmen koltuğunda oturan isim ise hiç yabancı değil.

Reklam
Reklam

ABD yapımı New Amsterdam dizisinin Türkiye uyarlaması Show TV ekranlarında yeni İstanbul ismi ile yayınlanacak. O3 Medya Yapımcılığı ile ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin başrolünde Tansel Öngel'in olacağı duyuruldu. Dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken Show TV'de tanıtım için kesenin ağzını Bir Hayli artmış durumda. Oyuncu kadrosu da merakla beklenen dizi ile ilgili birçok Detay netleşmeye başladı.
 

Yönetmen koltuğunda tanıdık bir isim oturacak


Tansel Öngel’li yeni İstanbul dizisinin yönetmeni belli oldu. Bugüne kadar sevilen ve reyting rekorları kıran birçok dizinin yönetmeni olan Yağız Alp Akaydın yeni İstanbul dizisinin de yönetmen koltuğunda oturacak. Yeni İstanbul dizisi bir hastane dizisi olarak ekranlara gelecek. Dizinin yönetmeni olan Yağız Alp Akaydın bu konuda hiç de yabancılık çekmeyecek. Çünkü Fox TV ekranlarında izlenme rekorları kıran mucize Doktor dizisinin yönetmenliğini de o işlenmişti. Türkiye'de yayınlanan sezonu ile izlenme rekorları kıran mucize Doktor dizisi yurt dışında da çok beğenilmiş ti.
 

Ana karakter belli oldu

Tansel Öngel'in yeni projesi olarak gündeme gelen yeni İstanbul dizisinde farklı detaylar da ortaya çıkıyor. Dizide ana karakterin Barış Güven isimli idealist bir doktora olacağı öğrenilirken bu doktora Tansel Öngel'in hayat vereceği konuşuluyor.

Çekimlerine Ağustos ayında başlanması ve eylül ayında da ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkması planlanan dizide kadroda tek kesinleşen tek bir isim var O da Masumlar Apartmanı dizisi ile adeta kariyerinin zirvesine ulaşan Tansel Öngel oldu. Şu anda dizinin oyuncu kadrosunun belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.