Show TV Yalancı final bölümü canlı izle / Yalancı 10. bölüm tek parça izle

TAKİP ET

Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci 'nin başrollerini paylaştığı Show TV 'nin gözde dizisi Yalancı, final bölümü ile birlikte son kez seyircisi ile buluşacak. Deniz, Mehmet Emir 'in aleyhine olacak şekilde somut deliller bulmayı başarmıştır. Oldukça heyecan verici bir akşam yaşatacak olan dizinin final bölümünde ise ne gibi gelişmelerin yaşanacağını merak edenler ve kaçırmadan izlemek isteyenler için bu haberimizin içeriğinde '' Show TV Yalancı final bölümü canlı izle '' linklerini paylaştık..

Reklam
Reklam

Show TV ekranlarının nefes kesen dizilerinden bir tanesi olan Yalancı, son bir kez daha izleyicisi ile buluşacak. Polis ekiplerinin her bir tarafta Mehmet Emir ‘i arayacakları final bölümünde heyecan da adeta doruklara çıkacak. Yalancı dizisinin son bölümünde ne gibi gelişmelerin yaşanacağını merak edenler ve Yalancı dizisini kaçırmadan izlemek isteyenler için bu haberimizin içeriğinde ‘’ Show TV Yalancı final bölümü canlı izle / Yalancı 10. Bölüm tek parça izle ‘’ linklerini paylaştık..

Show TV Yalancı final bölümü izle / Yalancı 10. Bölüm tek parça izle
 Deniz, Mehmet Emir ‘in aleyhine olacak şekilde somut deliller bulmayı başarmıştır. Mehmet Emir ise hayatında ki her şeyi geride bırakıp yok olmayı tercih etmiştir. Polis ekipleri her bir tarafta Mehmet Emir ‘i aramaktadır fakat Mehmet Emir bir türlü yakalanamaz. Mehmet Emir ‘in ortadan kayboluşundan tam 1 ay sonrasında ise cansız bedeni bulunacaktır.
Mehmet Emir bir cinayete kurban gitmiştir ve birçok kişi tarafından öldürülmesi için çeşitli sebepler varken yine de bütün oklar Mehmet Emir ‘in katilinin Deniz olduğu yönündedir. Deniz ise bu durum karşısında Mehmet Emir ‘i öldürmediğini ve Mehmet Emir ‘in aslında kendisine bir tuzak hazırladığını söyleyerek bu şekilde kendisinden intikam almak niyetinde olduğu iddialarını ortaya atmaktadır.
Bütün bu yaşanan olaylar ise yalnızca aradan geçen 1 ay içerisinde meydana gelmiştir. Deniz artık baş şüpheli konumuna düşmüştür ve kendisini bu cinayet zanlısı şüphelisi durumundan aklayabilmek için de aradan geçen o 1 ay içinde neler olduğunu çözmek zorunda kalmıştır. Yalancı dizisinin final bölümünü canlı bir şekilde ve tek parça halinde izlemek için  ‘’ https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/yalanci/2811 ‘’ ve ‘’ https://www.showtv.com.tr/canli-yayin ‘’ bağlantı adreslerine giriş yaparak izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz.
 

yalancı 10. bölüm canlı izle show tv yalancı final bölümü izle yalancı