Shraddha Kapoor kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, hangi yapımlarda rol aldı?

TAKİP ET

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Shraddha Kapoor, son dönemlerde magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Vatandaşlarımız Shraddha Kapoor kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, evli mi, hangi yapımlarda oynadı sorularının yanıtlarını arıyor.

Reklam
Reklam

Dünya sinema tarihinin en iyi oyuncuları arasında yer alan Shraddha Kapoor, son dönemlerde yeniden gündeme gelmeye başladı. Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Shraddha Kapoor, son dönemlerde magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Vatandaşlarımız Shraddha Kapoor kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, evli mi, hangi yapımlarda oynadı sorularının yanıtlarını arıyor.

Shraddha Kapoor Biyografisi

Kendisi 1989 Hindistan doğumlu bir oyuncudur. Babası da Hindistan’ın sevilen oyuncularından Shakti Kapoor olarak dikkat çekiyor. Abisi ise ünlü DJ Siddhanth Kapoor olarak dikkat çekmektedir.

Gençlik yıllarında uzun bir süre hentbol ve futbol gibi spor branşlarıyla ilgilendi. 2010 yılında ilk kez Teen Patti adlı sinema filminde rol aldı. Bu ilk deneyiminin ardından yıldızı parlayan başarılı ve güzel oyuncu sonrasında Saaho, Baaghi 2, Ok Janu, Half Girlfriend, A Flying Jatt, Baaghi: Asi ve Aşık, The Queen of Mumbai ve Rock On 2 gibi dizi ve filmlerde de boy gösterdi. Güzel oyuncu şu an 32 yaşındadır.

shraddha kapoor shraddha kapoor filmleri shraddha kapoor kimdir shraddha kapoor boy kilo shraddha kapoor filmleri izle