Sicili bozuk kişilere kredi veren bankalar hangileri? 2022 düşük notu bulunanlara kredi veren bankalar

TAKİP ET

Kredi alma konusunda kredi notu şartına takılan vatandaşlar 2022 düşük notu bulunanlara kredi veren bankaları internet üzerinden araştırıyor. Peki sicili bozuk kişilere kredi veren bankalar hangileri? İşte cevabı...

Reklam
Reklam

Acil nakit ihtiyacı bulunan yüzbinlerce vatandaş bankaların verdiği kredileri araştırmaya devam ediyor. Bankalar bu krediler için bazı şartlar koyuyor ve insanların bu şartları karşılaması gerekiyor. Vatandaşların kredi alırken en çok takıldığı şartlardan birisi kredi notunun yüksekliği oluyor. Bankalar kredi notu düşük olan vatandaşlara kredi vermeme konusunda asla taviz göstermeseler de bazı bankaların kredi notu düşük veya kredi sicili bozuk olan kişilere de kredi verdiği bilinmektedir. Fakat bu kişilerin belirli bazı şartları karşılaması gerekiyor. Kredi notu şartına takılan insanlar 2022 düşük notu bulunanlara kredi veren bankaları öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki sicili bozuk kişilere kredi veren bankalar hangileri?
Sicili Bozuk Kişilere Kredi Veren Bankalar Hangileri?
Kredi sicili geçmişte ödemedikleri kredi borçları sebebiyle bozuk olan kişilere kredi çıkma olasılığı diğer insanlara göre daha düşüktür. Fakat bazı bankalar bu konuda vatandaşlara karşı daha töleranslı olabilmektedir. Kredi notu 700 puanın üzerinde olan kişilerin kredi başvuruları diğer şartları da karşılamaları durumunda kabul edilmektedir. Fakat kredi notu 700 puanın altında olan kişilerin en az 2 ay boyunca kredi borçlarını düzenli olarak ödemesi gerekmektedir. Bununla birlikte kişinin sigortalı bir işte çalışması da bankaların koyduğu şartlar arasında yer alıyor. İşte kredi sicili bozuk yani düşük kredi puanı bulunan kişilere kredi veren bankalar:
- Akbank
- Garanti BBVA
- İş Bankası
- Yapı Kredi
- SEN
- Aktifbank
- Fibabanka
- Burgan Bank
- Ziraat Bankası
- Vakıfbank
2022 Düşük Kredi Notu Bulunanlara Kredi Veren Bankalar
Kredi puanları sınır olan 700 puanın altında yer alan fakat ödemelerini son zamanda düzenli olarak yapan kişilere yukarıdaki bankalar kredi imkanları sunmaktadır. Buna ek olarak emekli maaşını belirli bir süre yukarıdaki bankalardan birisinden alma adına bir taahhüt veren vatandaşlara avantajlı seçeneklerle kredi imkanları sunulmaktadır. 

düşük kredi notu kredi sicili kredi kredi alma sicili bozuk kişilere kredi