Sıfırıncı Gün fragmanı sosyal medyayı salladı! TV8'den bomba bir dizi daha geliyor

TAKİP ET

TV8'de ekrana gelmesi Beklenen Sıfırıncı Gün dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Sıfırıncı Gün fragmanı resmen sosyal medyayı salladı.

Reklam
Reklam

TV8 yeni dizisi Sıfırıncı Gün 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Geniş oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan dizinin tanıtım filmi sosyal medyada büyük bir Yankı uyandırdı. Fragmanı izleyen seyirciler TV8’den bomba gibi bir dizi geliyor yorumunu yaptı.

TV8 ekranlarında merakla beklenen yeni dizisi Sıfırıncı Gün 1. bölüm fragmanı yayında. Aybüke Pusat ve Engin Öztürk'ün başrollerini paylaştığı dizinin ilk fragmanı sosyal medyada büyük Yankı uyandırdı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi de araştırılmaya başlandı. Peki, Sıfırıncı Gün dizisi oyuncuları kimler? Sıfırıncı Gün dizisi ne zaman başlıyor?

Sıfırıncı Gün oyuncuları kimler?

Sıfırıncı Gün oyuncuları araştırılıyor. Adeta Şampiyonlar Ligi gibi oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan dizide başrolleri paylaşacak isimler şu şekilde;

Yiğit Özşener – Ejder

Savaş Özdemir – Sırtlan

Engin Öztürk – Özgür

Aybüke Pusat – Nisan

Berk Cankat

Yiğit Özşener

Sarp Akkaya

Damla Colbay

Uğur Uzunel

Esra Ruşan

Sıfırıncı Gün dizisi ne zaman başlıyor?

Sıfırıncı Gün dizisi ilk tanıtım fragmanı da sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Kısa sürede gündeme oturan dizinin tanıtım filminde İbrahim Erkal şarkısı da dikkatlerden kaçmadı. İbrahim Erkal'ın Çare Gelmez Ağlamaktan şarkısı ile başlayan fragman yoğun ilgi gördü. Peki, Sıfırıncı Gün dizisi ne zaman başlıyor? Polisiye tadında olan Sıfırıncı Gün dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. TV8 ekranlarında yakınlarda başlaması beklenen dizinin gümbür gümbür geldiği konuşuluyor.