Sigortası yeni olan kişilere hangi bankalar kredi veriyor?

TAKİP ET

Sigortalı işe yeni girmiş olan vatandaşlar, hangi bankalardan kredi alabileceklerini merak ediyor. Bu konuyu internet üzerinden araştıran vatandaşlar, konuyla ilgili bilgi edinmek istiyor. Sigortası yeni olan kişilere hangi bankalar kredi veriyor? Detaylar haberimizin içeriğinde...

Reklam
Reklam

Sigortalı işe yeni başlayan ve kredi çekmek isteyen vatandaşlar, hangi bankalardan kredi alabileceğini, intenet üzerinden araştırıyor. Biz de bu haberimizde bu sorunun cevabına yanıt verdik.

Öncellikle kredi alabilmek için kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. 1200 ve üstü kredi notunuz olmazsa, kredi kullanmanız pek mümkün gözükmüyor. Eğer kredi notunuz 1200’ün altındaysa, bankaların kredi kartlarını kullanarak ve bu kartların ödemesini zamanında yaparak, kredi notunuzu yükseltebilirsiniz. Peki, sigortalı işe yeni giren vatandaşlar, hangi bankalardan kredi alabilir?

Denizbank

Kredi notunuz yetmesi halinde Denizbank’tan 55 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 36 ay vadeye kadar verilen bu kredi, ihtiyaç kredisi olarak müşteriye veriliyor. Bu krediye başvurmak için, en yakın Denizbank şubesine giderek veya intenet üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Aynı zamanda kredi onayı alabilmek için SMS’de atabilirsiniz. Mesaj bölümüne girerek kredim yazıp bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazarak 3280’e mesajı gönderebilirsiniz.

Akbank

Belirli şartları yerine getiriyorsanız Akbank’tan da kredi alabilirsiniz. Bu krediye intenet üzerinden ve en yakın Akbank şubesine giderek başvuru yapabilirsiniz. Aynı zamanda kredi onayını öğrenmek için SMS’de atabilirsiniz. Kredi yazıp bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazıp 4425’e mesajı göndererek, kredi onayı durumunuzu öğrenebilirsiniz.

QNB Finansbank

Bir başka kredi veren banka QNB Finansbank. T.C. kimlik numaranızı 5030’a göndererek, kredi onayı alıp almayacağınızı öğrenebilirsiniz. Kredi onayı almanız halinde intenet üzerinden veya en yakın QNB Finansbank şubesine giderek, kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

kredi veren bankalar sigortası yeni olan kişiler sigorta