Sıkıntılı günleri geride bırakan Arda Kural'ın muhteşem geri dönüşü!

TAKİP ET

Bir süre psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günler geçiren oyuncu Arda Kural, herşeyi geride bırakarak muhteşem bir geri dönüş gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Bir dönemin "Yerli Leonardo DiCapro" lakabıyla tanınan ve oynadığı dizilerde genç kızları kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Arda Kural, kötü zamanları geride bırakarak tekrar eski güzel günlerine dönmeye çalışıyor.



Kariyerine ilk önce Kral TV'de VJ olarak başlayan ve daha sonra Eyvah Kızım Büyüdü, Lise Defteri ve Kuzenlerim gibi dizilerde rol alan yer alan Arda Kural, 2005-2008 yılları arasında yayınlanan 'Emret Komutanım' dizisiyle büyük çıkış yakalamıştı.



Aradan bir süre geçtikten sonra Psikoz teşhisi konulan ve yıllarca hastalıkla mücadele eden ünlü oyuncu Arda Kural, 20 günde  Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Yaşadığı sıkıntılı günleri atlatan Kural, eski güzel günlerine geri dönmeye çalışırken oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı son fotoğraf Kural'ın hayranlarını oldukça fazla mutlu mutlu etti. Kural'ın yeni hayatının ilk karesini görenler, "Eski haline geri dönmüş" şeklinde yorumlarda bulundu.



GERİ DÖNÜYORUM DEMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde Dilber Ay filminin galasına katılan Arda Kural, film çıkışında gazetecilere özel açıklamalarda bulunmuştu. Senaryo yazdığını ve bu aralar çok fazla yoğun olduğunu belirten Arda Kural, yaşadığı zor günleri atlattığını ve hiç pes etmediğini söyledi. Kendi içinde başlattığı savaşı kazandığını söyleyen Kural, artık ger dönüyorum demişti.

 

arda kural geri döndü arda kuralın son hali