Sıla ve İlkel Kaleli'den sürpriz çalışma

TAKİP ET

Şarkıcı Sıla yaşadığı aşklarla gündeme gelirken güncel ilişkisi olan İlker Kaleli ile birlikte sosyal medyayı salladı. Sıla Gençoğlu'nun yeni şarkısının düzenlemelerinin İlker Kaleli yaptığı da duyuruldu. Sıla söyledi sevgilisi çaldı. İşte konu hakkında detaylar haberimizde..

Reklam
Reklam

Sıla Gençoğlu 2020 yılında ünlü şef Hazer Amani ile nikah masasına oturmasının ardından boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. 11 ay evli kalan ikili soluğu mahkemede aldı. Boşandıktan sonra gönlünü İlker Kaleli'ye kaptıran güzel şarkıcı ilişkisini sürdürmektedir. Sıla ve İlker ikilisinden muhteşem performans ise sevenlerin beğenisi topladı. 


İlker Kaleli birçok dizide yer almasının yanı sıra müzik sektörüyle de ilgilendiğini birçok paylaşımla gösterdi. Poyraz Karayel, Dip ve Silsile projelerinde damgasını vurdu. İlker Kaleli ve Sıla ikilisinden müzik şöleni geldi. Sıla söyledi ilker Kaleli gitarını eline aldı. Keyifli anları sosyal medyadan duyurdurlar. 

Sıla yeni şarkısı için çalışmalara başlarken sevgilisi Kaleli de Sıla'yı yalnız bırakmadı. Daha önceden çalışması olan Kaleli, Duman grubunun birkaç şarkısının akustiğini yaptığı da bilinmektedir. 


Sıla müzik çalışmasını Bodrum'da İskender Paydaş'ın stüdyosunda gerçekleştirmektedir. Sıla ve İlker ikilisinin sürprizi de Umut Yaşar Sarkıya'nın paylaşımı ile duyuldu. 

sıla İlker Kaleli Sıla yeni şarkı İlker Kaleli Sıla