Şimdi al Temmuz'da öde! Faiz oranları son dakika salise salise değişiyor! 40.000 TL ve 125.000 TL kredi 36 ay vade imkanı!

TAKİP ET

Son dakika kredi kampanyası detayları gelmeye devam ediyor. Faiz oranları son dakika salise salise değişiyor! 40.000 TL ve 125.000 TL kredi 36 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Türkiye’nin en mühim kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde nakit gereksinimleri çoğalan ve bu nedenden dolayı de gündelik yaşam akışı içinde çoğu sorun ile karşılan vatandaşlara, ödeme ertelemeli tüketici kredisi kampanyası hizmeti sunacağını açıkladı. İşte Vakıfbank’ın ödeme ertelemeli tüketici kredisi kampanyasının ayrıntıları…

Faizler dip yaptı! Vatandaş akın etti! İşte Ziraat Bankası ve Halk Bankası 20 bin TL, 50 bin TL, 100 bin TL düşük faizli ödeme tabloları


Nakit desteği anında hesaba yatıyor! Bankaya gitmeye gerek yok evden tek tıkla 10.000 TL alın


Dört Bankadan Borçlulara Müjde! Borçlar Siliniyor Hemen Başvurun


Meclis'te kabul edildi! 24 yaş üzeri için süper haber bugün geldi! Banka 12.000 TL ihtiyaç kredisi şartsız veriyor!


Tam 5 banka harekete geçti! SMS ile başvuru yapanın 30.000 TL'ye kadar olan tüm borçları kapatılıyor! Bu haber herkesi coşturur!




Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Bayram Ettirdi! 


Şimdi al Temmuz'da öde! Faiz oranları son dakika salise salise değişiyor! 40.000 TL ve 125.000 TL kredi 36 ay vade imkanı! Geliştirdiği kampanyalar ve sunmuş olduğu kaliteli hizmetler yardımıyla müşteri miktarını günden güne arttırmayı başaran kamu bankası Vakıfbank, çoğalan nakit gereksinimlerine rağmen destek kampanyası düzenlediğini açıkladı. Düzenlenen tüketici kredisi kampanyasının ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Vakıfbank doğrultusundan duyurulmuş olan güncel tüketici kredisi kampanyasının üst limiti 125 bin TL, vade adedi 36 ay, faiz seviyesi ise yüzde 1,55 olarak belirlendi. Banka, alakalı kampanyası kapsamında taksit ödemelerini 3 ay erteleme fırsatı sunacağını açıkladı. 

 

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tablosu Açıklandı


Vakıfbank doğrultusundan duyurulmuş olan 125 bin TL üst limitli, 90 gün ödeme ertelemeli ve yüzde 1,55 başlangıç faiz oranlı tüketici kredisi kampanyasının misal hesaplama tablosu yayınlandı. Banka doğrultusundan yayınlanmış olan misal hesaplama tablosu, şu şekilde oluşturuldu:

·    Kredi tutarı: 40.000 TL

·    Vade adedi: 36 ay

·    Faiz seviyesi: Yüzde 1,55 


 

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?


Vakıfbank’ın ödeme basitliği gerçekleştiren tüketici kredisi kampanyasına bankanın SMS kanalı aracılığı ile katılım sağlamak isteyen yurttaşların cep telefonlarının “kısa mesajlar” kısmından KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi ve aylık gelir bilgilerini 5724’e kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.