Simit açıklaması gündem olan Hülya Avşar'dan tatil eleştirisi

TAKİP ET

Ekonomide yaşanan zorlu süreçte yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, bu kez de tatil eleştirisiyle gündeme geldi. Tatil merkezlerindeki yüksek fiyatlarla ilgili düşünceleri sorulan Avşar kızı, 'Duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş' ifadelerini kullandı. Hülya Avşar'ın tatil ücretleriyle ilgili açıklaması daha önce yaptığı simit çıkışı gibi gündemin ilk sıralarına yerleşti.

Reklam
Reklam

Ekonomide yaşanan zorlu süreçte yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, bu kez de tatil eleştirisiyle gündeme geldi. Tatil merkezlerindeki yüksek fiyatlarla ilgili düşünceleri sorulan Avşar kızı, ‘Duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş’ ifadelerini kullandı. Hülya Avşar’ın tatil ücretleriyle ilgili açıklaması daha önce yaptığı simit çıkışı gibi gündemin ilk sıralarına yerleşti. Tatil merkezlerindeki fiyatlarla ilgili düşünceleri sorulan Hülya Avşar, evde kaldığı için fiyatları bilmediğini söyledi ve ‘Duyduğum kadarıyla orada da fiyatlar uçmuş’ ifadelerine yer verdi. Daha önce simit açıklamasıyla uzun süre gündemde kalan Avşar, tatil ücretleriyle ilgili yaptığı açıklamayla bir kez daha gündemin ilk sıralarına yerleşti. İşte Avşar kızının açıklamalarından öne çıkanlar…

‘Fiyatlar Uçmuş’

Son dönemde ekonomide yaşanan zorlu süreçle ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, tatil ücretleriyle ilgili açıklamasıyla bir kez daha manşetlerde en üst sırada yerini aldı. Her sene tartışma konusu olan tatil merkezlerindeki yüksek fiyatlarla ilgili düşüncesi sorulan Avşar kızı, TV100’e yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Evde kaldığı için fiyatları bilmediğini söyleyen Hülya Avşar, ‘Ben çok Bodrum’cu değilim. İstanbul’da gibi hissediyorum. Çeşme’de güzel ama orası da değil. Ben evde kaldığım için fiyatları bilmiyorum. Ama duyduğum kadarıyla orada da fiyatlar uçmuş. Bilemiyorum. Artık insanlar kendi kararlarını verip tatillerini yapacaklar.’ dedi.

Simit Açıklaması Çok Konuşulmuştu

Geçtiğimiz yıl ekonomideki zorlu süreçle ilgili yorumda bulunan Hülya Avşar, yaptığı simit açıklamasıyla gündem olmuştu. Avşar, Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız.’ dedi.